Vanhemmat

 

Anna aikaa ja työrauha!

Voisitko sinä antaa aikaasi vaikkapa oman lapsesi joukkueen kotipeli-iltana toimimalla pelinohjaajana tai kentänpiirtäjänä?

Toiminnassamme Turun Nappulaliigassa on mukana vuosittain lähes kaksituhatta lasta, reilusti yli sata pelaavaa joukkuetta. Näin laajan ja laadukkaan toiminnan pyörittäminen on mahdollista ainoastaan kaikkien vapaaehtoistoimijoidemme ansiosta.

Lasten lähiliikunnan seurassamme mahdollistaa suuri vapaaehtoisten valmentajien, apuvalmentajien, joukkueenjohtajien ja muiden toimijoiden verkosto, vähintään viidensadan toimijan joukko.

Lähes joka kolmas suomalainen tekee vapaaehtoistyötä, ja urheiluseuroissa liikunnan parissa tehtävä vapaaehtoistyö on suurin suomalaisen vapaaehtoistoiminnan kenttä.
Myös meidän seurassamme tilaa on kaikenlaisille vapaaehtoistoiminnan muodoille. Pitkää ja suunnitelmallista sitoutumista vaativat joukkueen valmentajan, apuvalmentajan ja joukkueenjohtajan tehtävien lisäksi tarjolla on lyhytkestoisia pestejä. Tarvitsemme buffetvastaavia, kentänpiirtäjiä, pelinohjaajia.
Kaikissa tapahtumissamme on oltava paikalla vähintään kaksi aikuista. Osallistu toisinaan joukkueen harjoituksiin.

Seurana kiinnittää huomiota vapaaehtoisten toimijoidemme työpanokseen: valitsemme kuukausittain vapaaehtoistoimijan, joka on omalla toiminnallaan mahdollistanut oman joukkueen lapsille hyvän harrastuksen, usein nämä toimijat ovat mukana usean eri joukkueen toiminnassa monilla eri tavoin. 

 

Valmentajamme ja muut toimihenkilömme antavat aikaansa ja osaamistaan seuran käyttöön pitkäjänteisesti.
 

Anna sinäkin aikaasi ja apuasi.

Anna lapsesi kanssa toimiville työrauha.

 

 

Tutustu vapaaehtoistoimijoihimme!

Vuoden 2017 vapaaehtoiset

Vuoden 2016 vapaaehtoiset

Vuoden 2015 vapaaehtoiset