Mitä kuuluu Haluatko valmentajaksi -hankkeelle?

29.11.2017

Turun Nappulaliiga sai keväällä Opetus- ja kulttuuriministeriöltä hankeavustuksen Haluatko valmentajaksi –mentorointihankkeelle. Hanke on lähtenyt hyvin käyntiin. Mentorointi-hankkeessa on aloittanut 4 uutta valmentajaa mentoreidensa kanssa. Aloittavat valmentajat osallistuvat joukkueidensa harjoituksiin täysipainoisesti.

Turun Nappulaliigan seuratukihankkeen päätavoitteena on seuramme aluevalmentaja- ja toimijarekrytoinnin helpottaminen ja seuraidentiteetin vahvistaminen. Hankkeella tuetaan toimijoiden verkostoitumista ja vapaaehtoistemme osaamista. 

Avainasemassa Haluatko valmentajaksi –hankkeessa ovat toiminnassamme jo mukana olevat valmentajat, joista etsimme mentoreita uraansa aloittaville valmentajille. Mentorit ja aloittavat valmentajat toimivat yhteistyössä, jolloin Nappulaliiga toimintamallit tulevat tutuksi uraansa aloittavalle valmentajalle.

Mentori ja mentoroitava toimivat yhdessä joukkueen tapahtumissa, harjoituksissa ja peleissä. Aloittava valmentaja toimii joukkueessa yhtenä valmentajana, ja tutustuu harjoitusten suunnitteluun, valmennustoimintaan ja Nappulaliigan toimintaan. Sekä mentoreille että aloittaville valmentajille järjestetään koulutusta ja tapaamisia. Mukaan mahtuu vielä sekä uusia mentoreita että aloittavia valmentajia – haluatko valmentajaksi?

Seuratoiminnan kehittämistukea jaettiin keväällä 2017 urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Tänä vuonna kehittämistukea jaettiin kaikkiaan 4 000 000 €. Seuratukea myönnettiin kaikkiaan 425 hankkeelle, joilla mahdollistetaan lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen liikuntaa. Seuratuki myönnetään Veikkauksen tuotoista.

 

Haluatko valmentajaksi?

Ole yhteydessä valmennuspäällikköön: Pauli Koski p.040-5540809
pauli.koski@turunnappulaliiga.fi