Turun Nappulaliigan ja Terveystalon yhteistyö saa jatkoa

31.8.2018

Terveystalo jatkaa Turun Nappulaliigan pääyhteistyökumppanina myös tulevina vuosina. Turun Nappulaliigan oma kenttä kantaa jatkossakin Terveystalo Areenan nimeä, ja räätälöity urheilijan hoitopolku auttaa pitämään huolta pienten pelaajien terveydestä.

Turun Nappulaliiga on jo vuonna 1965 perustettu jalkapallon erikoisseura, joka järjestää lapsille liikuntamahdollisuuksia lähialueilla. Nappulaliigan tarkoituksena on herättää lapsissa liikunnan kipinä ja tarjota yhteisöllisiä harjoittelumahdollisuuksia. Turun Nappulaliigan ja Terveystalon yhteistyö käynnistyi jo vuonna 2014 Nappulaliigan oman jalkapallokentän perustamisesta.

− Pitkäjänteinen yhteistyö on kummankin osapuolen etu. Oman kenttämme nimi on luontevasti vakiintunut Terveystalo Areenaksi, ja on ilo voida käyttää nimeä edelleen, sanoo Turun Nappulaliigan puheenjohtaja Mikko Högerman.

Urheilijan hoitopolku auttaa tapaturmatilanteessa

Uuden sopimuksen myötä Terveystalon ja Turun Nappulaliigan yhteistyö jatkuu vuosina 2018–2020. Yhteistyöhön sisältyy pelaajille räätälöity urheilijan hoitopolku, joka helpottaa hoitoon pääsyä ja nopeuttaa toipumista esimerkiksi tapaturmatilanteessa.

− Lasten liikuntamahdollisuuksia on tärkeää lisätä, ja meistä onkin erityisen hienoa olla Turun Nappulaliigan tukena mahdollistamassa pienten jalkapalloilijoiden hauskaa ja turvallista harjoittelua myös jatkossa. Urheiluvamman osuessa kohdalle on tärkeää päästä nopeasti oikealle asiantuntijalle ja sopivaan hoitoon. Silloin selkeistä toimintatavoista on iso apu, kertoo Terveystalon myyntijohtaja Juha Impilä.

Samaa mieltä on Högerman:

− Urheilijan hoitopolku on helpottanut huomattavasti pienten pelaajiemme ohjaamista niissä valitettavissa tilanteissa, joissa pelaajille on ottelun tiimellyksessä tullut urheilutapaturmia. Lasten liikunta, hyvinvointi ja terveys ovat yhteinen etumme, hän toteaa.

Lisätietoa medialle:
Terveystalon viestintä/mediapäivystys, p. 050 358 1170, viestinta@terveystalo.com

Terveystalo lyhyesti

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkosto kattaa noin 180 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2017 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,3 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee lähes 9 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. www.terveystalo.com

Turun Nappulaliiga ry on vuonna 1965 perustettu turkulainen jalkapallon erikoisseura. Seuramme on merkittävä turkulainen lasten lähiliikunnan järjestäjä ja Länsi-Suomen piirin suurin jalkapalloseura. Kaupunginosa-alueittain järjestettyyn harrastetoimintaamme osallistuu vuosittain lähes 1500 lasta ja 400 vapaaehtoista toimijaa, kilpa- ja edustusjoukkueissamme pelaajia on n. 200. www.turunnappulaliiga.fi