Turun Nappulaliiga ja Kaarinan Pojat syventävät yhteistyötään

26.10.2018

KaaPo:n puheenjohtaja Olli Tuominen (vas) ja TuNL:n puheenjohtaja Mikko Högerman
KaaPo:n puheenjohtaja Olli Tuominen (vas) ja TuNL:n puheenjohtaja Mikko Högerman

 

Turun Nappulaliiga ja Kaarinan Pojat syventävät yhteistyötään!

Jo vuosia jalkapallo-seurojen välistä, käynnissä ollutta yhteistyötä, laajennetaan kattamaan jatkossa useita uusia osa-alueita pelaajien ja valmennuksen toiminnassa.

Yhteistyön syventäminen mahdollistaa jatkossa vieläkin kilpailukykyisemmät ja laadukkaammat pelaajaputket, niin kutsuttujen kilpajoukkeiden lisäksi myös haaste- ja harrastetason pelaajille, jolloin jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti oma paikka seurojen yhteisestä pelaajaputkesta.
Lisäksi seurat kehittävät yhteistyössä valmentajiaan ja valmennuksen linjaansa, ja antavat näillä toimilla pelaajakehitykselle parhaat mahdolliset puitteet Turun talousalueella. 

- Toimintamme keskiössä on pelaajan etu ja kehitys, tämän tavoitteista ja `maalista` riippumatta. Tarjoamme pelaajalla laadukkaan ja kilpailukykyisen mahdollisuuden edetä yhden putken sisällä koko tämän uran ajan siihen pisteeseen saakka, jossa voimme ohjata pelaajan eteenpäin korkeammalle tasolle. Tarjoamme mahdollisuuden tavoitella omia unelmiaan, ovat ne sitten kuinka korkealla tahansa, sanoo Kaarinan Poikien puheenjohtaja Olli Tuominen.

-Tällä yhteistyöllä taataan myös laadukas harrastetoiminta molemmissa seuroissa murrosvaiheen pelaajille, jotka muuten ovat vaarassa pudota kokonaan toiminnan ulkopuolelle. Laadukas harrastaminen pelaajan tavoitteista riippumatta jatkuu omassa seurassa omien kavereiden kanssa, joka on tutkimustenkin mukaan tärkeä tekijä `Drop outin` ehkäisemisessä, sanoo Turun Nappulaliigan puheenjohtaja Mikko Högerman

Yhteistyössä pelaajien edustusoikeus pysyy emoseurassa niin kauan, kuin tämä liikkuu pelaajaputken sisällä. Molemmat jalkapallo-seurat jatkavat edelleen itsenäisinä ja huolehtivat toimintansa järjestämisestä tavoitteidensa ja strategioidensa mukaan.