TÄRKEÄÄ: salivuorojen varaukset ja perumiset!

14.10.2019

 

Koulujen salivuorot on peruttava 4 vrk ennen vuoron käyttämättä jättämistä!

Käyttämättä jäävästä vuorosta joukkueelle tulee sakkomaksu.

 

Liikuntapalvelukeskus ei ota vastaan peruutuksia tai varauksia yksittäisiltä toimijoilta.

Perumiset tai varaukset hoidetaan joko TuNL:n toimiston tai oman alueen vuorovastaavan kautta.

 

Vuoron peruutuksen voi tehdä sähköpostitse Liikuntapalvelukeskukseen, viestissä on oltava kopiona joko oman alueen vuorovastaava tai sitten Marika!

Liikuntapalvelukeskus Varaukset liikunta.varaukset@turku.fi

 

 

Pyrimme järjestämään sali- ja kenttävuorovaraukset kaikille toimivaksi ja miellyttäväksi kokonaisuudeksi.

Jos sinulla on selkeä ehdotus siitä, kuinka asia joukkueen kannalta sujuisi helpoimmin, kerro se minulle!

Huomioi ehdotusta tehdessäsi se, että liikuntapalvelukeskuksen hallinnoimia vuoroja on koko kaupungin kaikkien toimijoiden käytettävissä satojatuhansia tunteja, ja useita eri tilaresursseja, joista osa on etukäteen jyvitetty tietyllä tavalla käytettäväksi.

Toimiva ehdotus ei ole se, että ”kuka vain voi varata mitä vain” J

 

 

 

Liikuntapalveluiden ohjeistus

 • Vuorojen vastuuhenkilö hakee keskitetysti tarvittavat liikuntatilojen avaimet. Hänen on tarvittaessa mahdollista valtuuttaa sähköpostitse toimitettavalla ”valtakirjalla” toinen henkilö noutamaan avaimet: liikunta.varaukset@turku.fi.
 • Vuorojen vastuuhenkilö ilmoittaa sähköpostitse viimeistään neljä arkipäivää ennen avainten toivottua noutopäivää, kuinka paljon avaimia tarvittaisiin ja mihin tiloihin: liikunta.varaukset@turku.fi. Näin voimme tehdä avaimet valmiiksi hakua varten. Tämä koskee erityisesti seuroja, jotka lainaavat yli kymmenen avainta.
 • Avaimet kirjataan vuorojen yhteyshenkilön nimiin. Yhteyshenkilö on vastuussa avaimien palautuksesta määräpäivään mennessä. Kauden aikana tapahtuvasta yhteyshenkilön mahdollisesta tietojen muutoksesta ilmoitetaan viipymättä asiakaspalveluun: liikunta.varaukset@turku.fi.
 • Yleinen käytäntö on, että avaimet palautetaan viimeistään kolme viikkoa vuorojen päättymisen jälkeen. Koko talvikauden kestävien vakiovuorojen avainten palautuspäivä on 5.6.2020. Tämä kirjataan myös noudon yhteydessä allekirjoitettavaan lainaussopimukseen.
 • Myöhässä palautetuista, kadonneista tai rikkimenneistä avaimista veloitetaan 70 euron maksu per avain. Tavoitteena on, että emme joutuisi lähettämään yhtään laskua myöhässä palautetuista avaimista.

Varattujen vuorojen peruutuskäytännöt

 • Varattu vuoro perutaan aina, kun sitä ei aiota käyttää.
 • Vuorot perutaan ensisijaisesti suoraan Timmi-varausjärjestelmässä. Poikkeuksellisesti vuoron voi perua myös sähköpostitse: liikunta.varaukset@turku.fi.
 • Yksittäinen vuoro on mahdollista tarvittaessa antaa käyttöön oman seuran sisällä myös toiselle joukkueelle/ryhmälle – tästäkin muutoksesta ilmoitetaan sähköpostilla: liikunta.varaukset@turku.fi. Kolmannelle osapuolelle vuoroa ei saa antaa. Peruutustapauksissa huomioimme inhimillisesti mm. huippu-urheilulle ominaiset yksittäiset nopean aikataulun muutokset, äkilliset sairastapaukset ja play off -kauden vaikutukset vuoroihin.
 • Vuorot voi perua maksutta viimeistään neljä vuorokautta ennen kyseistä vuoroa. Alle neljä vuorokautta ennen perutuista vuoroista veloitamme kaksinkertaisen tilavuokran aikuisten maksuryhmän mukaisesti. Käyttämättömistä vuoroista, joita ei ole peruttu, perimme 1.8.19 alkaen kolminkertaisen tilavuokran aikuisten maksuryhmän mukaan. Tapahtumia varten tehdyt vuoronvaraukset tulee perua viimeistään neljä viikkoa ennen tapahtumaa.
 • Miksi?
  • Käyttämättömien perumattomien vuorojen hinnaston päivityksellä pyrimme siihen, että vuorot, joita ei aiota käyttää, saataisiin halukkaiden liikkujien käyttöön. On hyvin harmillista, että varattuja vuoroja ei peruta silloin, kun niitä ei tarvita. Toivomme tämän hinnaston muutoksen kannustavan käyttäjiä peruuttamaan vuoronsa tarvittaessa, jotta rajallisten tilojemme todellinen käyttö olisi tehokkaampaa. Tavoitteena on, että emme joutuisi lähettämään yhtään laskua käyttämättä jääneistä vuoroista.