Meidän seura: kuinka voit tukea seuran toimintaa?

29.10.2019 klo 08:00

Tue seuraa: liity TOK-bonusjärjestelmään!
Tämän helpommaksi talkootyö ei tule: TOK maksaa seuralle lisäbonusta asiakkaiden kerryttämän bonuksen perusteella. TOK-bonuksilla olemme voineet kustantaa osan talvisarjamme vaatimista pelivuoroista.

https://www.tokseurabonus.fi/ilmoittaudu/

 

Intersport Hansassa tekemäsi ostokset kerryttävät alueille vuosittain maksettavaa aluebonusta. Mainitse kassalla asioidessasi lapsesi oma alue ja joukkue!
Kertyneet hyvitykset maksetaan vuosittain alueiden tileille ja ovat alueiden käytettävissä esim. alueen yhteisten tapahtumien järjestämiseen

 

Kannatusjäsenmaksu 20€. Liityt seuran jäseneksi.
Maksa kannatusmaksu seuran tilille ja merkitse viestikenttään liittyvän jäsenen nimi.
Jäsenmaksu on voimassa vuoden loppuun.
FI17 5710 9720 0205 60

Tue lapsesi kasvua liikkujana ja urheilijana!

Kannusta ja kehu. Pidä huolta siitä, että lapsesi on oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja oikeanlaisissa varusteissa. Ilmoittaudu ajoissa mukaan treeneihin ja peleihin!

Anna valmentajille työrauha ja tarjoa joskus apuasi valmennustiimille.

Muista että olet roolimalli!
Me aikuiset toimimme esimerkkeinä liikunnallisesta ja urheilullisesta elämäntavasta. Toimintamme on savutonta ja päihteetöntä.

 

 

Tiesitkö että…

Nappulaliigalla on pieni avustusrahasto, josta voimme tukea vähävaraisten pelaajiemme harrastusta. Tukea myönnetään hakemuksesta, enintään kerran vuodessa pelaajaa kohden. Hakijana voi olla pelaajan huoltaja tai esim. joukkueenjohtaja. Tuki on harkinnanvaraista ja sitä voi saada enintään 200€ tai 50% kustannuksista, pelaajalle tai joukkueelle jää siis maksettavaksi avustuksesta huolimatta omavastuuosuus. Hakemuksen voi toimittaa Marikalle.
Huomioithan että tukisumma voi olla edellä mainittua pienempi, sillä pyrimme tukemaan mahdollisimman monia pelaajiamme!