Meidän seura: koulutusetuja valmentajalle!

15.1.2020


Kaudella 2020 Turun Nappulaliigan valmentajille on tarjolla monipuolinen ja kattava koulutuspaketti. Seura kannustaa valmentajaa kulkemaan koulutuspolkua pitkin eteenpäin.

Vuoden ensimmäinen koulutus on harjoituksen suunnittelun teemakoulutus. Työpajamuotoisessa koulutuksessa kerrataan ja harjoitellaan onnistuneen harjoituskerran suunnittelua ja hyvän harjoituskerran rakennetta. Koulutus on suunniteltu erityisesti Nappulaliigan aluejoukkueiden valmentajien tarpeisiin. Koulutuksesta vastaavat valmennuspäällikkö Pauli Koski ja seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjä Mika Hemmilä.

Alkeiskurssi ja SPL:n futisvalmentajan starttikurssi ovat vuorossa helmi-maaliskuulla. Alkeiskurssi on Nappulaliigan oma, koulutuspolkunsa alussa olevien valmentajien kickstart valmentajan uralle.
SPL:n futisvalmentajan starttikurssi on Palloliiton virallisen valmentajan polun ensimmäinen kurssi. Kurssit on tarkoitettu valmentajan koulutuspolkunsa alussa oleville valmentajille. Kurssille tervetulleita ovat myös pitkään toiminnassamme mukana olleet valmentajat, jotka eivät ole ehtineet itseään kouluttaa.
SPL:n futisvalmentajan starttikurssi on prosessimuotoinen koulutus, joka pitää sisällään lähiopetusta, tutorointia ja itsenäistä opiskelua.

Nappulaliigan omassa koulutuskalenterissa starttikoulutusta seuraavat Palloliiton teemakoulutukset sekä ikävaihekoulutukset. Myöhemmin syksyllä luvassa on vielä seuran tarpeisiin räätälöityä teemakoulutusta mm. pallonkäsittelyssä ja potkutekniikassa.
Lisäksi järjestämme yhteistyössä KaaPon kanssa Nauti pelistä –teemakoulutuksia, jotka keskittyvät pelikäsityksen kehittämiseen.

Turun Nappulaliigan valmentajille koulutuksiin osallistuminen on maksutonta ja seura tukee valmentajien kouluttautumista jopa UEFA C- ja B-tasoille. Tällä kaudella kaksi seuramme valmentajaa osallistuu valmentaja-akatemiaan ja yksi on aloittamassa UEFA B-koulutusta.
”Seuramme kauppari- ja kilpajoukkueiden valmentajien osaaminen on erittäin korkealla tasolla. Lähes kaikilla edustusjoukkueillamme on tällä hetkellä vähintään UEFA B-tasoinen valmentaja. Valmentajamme hyödyntävät seuran koulutusetua aktiivisesti ja se näkyy!” toteaa valmennuspäällikkö Pauli Koski.
 

Harjoittelun suunnittelun koulutukseen ehtii vielä ilmoittautua!

 

Tutustu valmennuskoulutuksen vuosikelloon

 

Lue mitä tekee seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjä Mika Hemmilä