Meidän seura: kentät suljettu, omatoimitreeni jatkuu!

23.4.2020

Kauniit kevätsäät houkuttelevat perheet liikkumaan yhdessä ja nuoret keskenään. Muistutamme kaikkia pelaajiamme ja perheitä siitä, että sekä kaupungin urheilukentät ja myös Terveystalo Areena on suljettu.

Kannustamme omatoimiseen treenaamiseen itsekseen tai oman perheen kanssa. Kehotamme kaikkia noudattamaan hallituksen asettamia rajoituksia ja huolehtimaan omalta osaltaan meidän kaikkien terveydestä ja hyvinvoinnista.

Julkisilla paikoilla tapahtuvassa omatoimisessa harjoittelussa on erityisen tarkasti pidettävä huolta turvaetäisyydestä ja voimassa olevista kokoontumisrajoituksista. Junnupelaajien ryhmäharjoittelut on kielletty.

Vinkkejä omatoimiharjoitteluun pienille pelaajillemme ja perheille yhteisesti:

https://www.tervaritjuniorit.fi/uutiset/116590/nappulakoulun-kikkakoulu

Isommille pelaajille ikäluokittain:

www.fchonka.fi/harjoitepankki

www.kapylanpallo.fi/etaharjoittelu

Perusliikuntataitoja voi harjoittaa omatoimisesti juoksemalla, kävelemällä, kiipeilemällä, pyöräilemällä ja monin muin eri tavoin. Lähimetsät antavat virikkeitä ja laajentavat liikuntamahdollisuuksia. Koko perheen yhteiset futispelit kehittävät pienpelitaitoja ja lajitaitoja.

*

Pelaajan omatoimiharjoittelun ja seuran tukemiseen:

Covid-19 on pistänyt meidän jokaisen arjen sekaisin. Koulunkäynti, työ ja futis ovat kaikki joutuneet mukautumaan rajusti yhteiskunnan uuden ykkösprioriteetin edessä. Näin sen pitää nyt ollakin. Xampion on halukas auttamaan seuroja, valmentajia ja erityisesti pelaajia. Toimenpiteinä päädyimme tähän:

KÄYTÄ ALEKOODIA tunl

  1.  
  2. Myymme Xampion-sensoripaketit 15% alennuksella verkkokaupastamme seuraavan kahden viikon ajan, tai niin kauan kun varastossa riittää tavaraa
  3. Pidämme Xampion Coach -ohjelman ilmaisena ja avoimena valmentajille, vanhemmille ja muille omien junioreidensa harjoittelusta kiinnostuneille
  4. Lahjoitamme jokaisesta myydystä Xampion-sensoripaketista 5€ vähävaraisten lasten harrastuksia tukevalle Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:lle
  5. Tarjoamme jalkapalloseuroille yhteistyötä, jolla seuran jäsenet saavat tuotteesta lisäalennuksen (10€ + ilmainen toimitus) ja lahjoitamme jokaisesta seuran koodilla myydystä Xampion-sensoripaketista 20€ takaisin seuralle.

Lyhyesti: Xampion-sensoripaketin hinta ostajalle seurakoodilla 108€. Seura saa seuran koodilla ostetusta Xampionista 20€ ja 5€ menee Hope ry:lle. Tämä on meidän apu junioreille, seuroille ja taloudellista tukea harrastukseensa tarvitseville.

Xampion voi näissä vaikeissa olosuhteissa olla jalkapalloilijoille se tekninen apuväline, mikä saa innostumaan omatoimiseen harjoitteluun valmentajan vinkkien avulla. Xampion ei korvaa menetettyä yhdessä tekemistä, mutta tekee itsenäisestä toiminnasta mielekkäämpää ja luo yhteyden yhteisön jäsenten välille.

SEURAN ALEKOODI ON tunl

 

Toivottavasti yhteistyö kiinnostaa. Ole rohkeasti yhteydessä ja autetaan Suomi-futis selviämään tästäkin haasteesta.

Lisätietoa Xampionista löytyy https://xampion.com/fi/ ja suoraan minulta.

 

Futisterveisin

Jukka Talja

jukka.talja@xampion.com

+358 50 576 0652