Koronapassien tarkastaminen

13.12.2021


 

Koronapassin tarkastaminen

Kaupungilta tuli uudet ohjeistukset ja nyt muutamme toimitapaamme. Jatkossa sisällä tapahtuvissa harjoituksissa ja ottelutapahtumissa kysymme Koronatodistusta kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä. Tämä tehdään, jotta lapset pääsevät pelaamaan ja nauttimaan jalkapallosta. Varmistetaan yhdessä kaikille turvallinen ympäristö kannustaa lapsia.

Alla ohjeistus:

 

1. Nappulaliigan vuorolla harjoittelevat ja pelaavat joukkueet tarkastavat koronapassit kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä jo liikuntatilan ulkopuolella. Sisälle tiloihin ei pääse mikäli koronatodistus puuttuu.

 

2. Harjoitus- tai pelivuoroa käyttävä joukkue vastaa tarkistuksesta. Tarkistusvastuu kestää kyseisen vuoron ajan.

Esimerkiksi jos Impivaaran jalkapallohallin kenttävuoro on teillä klo 17-18, niin silloin Nappulaliigan joukkue tarkastaa passit kaikilta yli 16 vuotiailta sisääntulijoilta tuona ajankohtana. Mikäli harjoitukset alkavat jo 16.30 oheisharjoituksilla niin teidän tarkastusvastuu alkaa silti vasta klo 17. Toinen seura tai toinen meidän joukkue vastaa tarkastamisesta klo 17 edeltävänä aikana. Joukkueenne ei myöskään ole vastuussa klo 18 eteenpäin alkavien vuorojen tarkistuksista.

 

3. Joukkueiden toimihenkilöiltä ja tuomareilta ei vaadita koronatodistusta.

 

4. Tarkistuksia varten kannattaa ladata Koronatodistuksen lukija –sovellus.

 

5. Mikäli olet tulossa kannustamaan tai tuomaan lasta sisälle niin ota passi jo valmiiksi esille, jotta tarkistaminen sujuu mahdollisimman nopeasti.

 

Kannustamme edelleen vain tuomaan lapset paikalle ja välttämään turhaa kokoontumista sekä norkoilua sisätiloissa. Maskin käyttö suositeltavaa.

 

Ongelmatilanteissa ottakaa yhteys seurakoordinaattoriin

Miika Weckman

02-2357888

miika.weckman@turunnappulaliiga.fi

 

Turun Nappulaliiga kiittää koko yhteisöään ymmärryksestä ja yhteistyöstä. Tärkeintä on muistaa, että näillä toimilla mahdollistetaan lasten harrastaminen.