Jalkapalloa lapsille, nuorille ja aikuisille.

3.3.2022


Meillä tarjotaan futista koko perheelle. On harrastejalkapalloa, tavoitteellista kilpatoimintaa ja melko uutena toimintoina jalkapalloa myös aikuisille. Kesällä on tarkoitus järjestää perheen pienemmille Futisleikkis.

 

Seuran tärkein perustoiminta ovat meidän aluejoukkueemme. Tällä hetkellä aluejoukkuetoimintaa on 2011-2016 syntyneillä.

 

Aluejoukkueissa saman asuinalueen lapset pääsevät yhdessä harrastamaan liikuntaa oman elinpiirinsä lasten kanssa. Joukkueet muodostuvat tutuista piha- ja koulukavereista. Joukkueen valmentajina ja toimihenkilöinä toimivat pääsääntöisesti vapaaehtoiset, jotka löytyvät pelaajien vanhemmista. Aluejoukkueet ovat oikea paikka tulla mukaan opettelemaan jalkapallon hienouksia matalalla kynnyksellä ja ihan kaikki lapset ovat tervetulleita mukaan. Tapahtumia on noin 1-3 viikossa riippuen joukkueen aktiivisuudesta.

 

Edustusjoukkueemme tarjoavat korkean kansallisen tason kilpatoimintaa.

 

Edustusjoukkuetoimintaa on tällä hetkellä 2007-2014 syntyneille pelaajille. Edustusjoukkueemme, ns. "Kaupparit", muodostuvat aluejoukkueiden pelaajista. Nämä edustusjoukkueet ovat tarkoitettu motivoituneille, tavoitteellisille ja taitaville jalkapalloilijoiden aluille. Edustusjoukkueen pelaajat valitaan ja joukkueet pyrkivät pelaamaan korkeimmalla mahdollisella sarjatasolla. Joukkueilla on tapahtumia noin 3-5 viikossa riippuen joukkueen toiminnasta.

 

Haaste- ja harrastetason toimintaa 2007-2010 syntyneille

Laadukasta toimintaa, matalan kynnyksen aloituksella kaikille jalkapallosta kiinnostuneille. 2007 -ikäluokassa meillä on kaksi joukkuetta, 2009-syntyneissä kaksi joukkuetta ja kolme joukkueellista pelaajia 2010-ikäluokassa. Kaikki uudet pelaajat ja harrastajat ovat tervetulleita.

 

Aikuisille

Miesten puolella toimintaa on miesten edustuksella, joka pelaa  alkavalla kaudella 6. divisioonassa ja ikämiehissä M35 -joukkueessa. Nyt uutena toimintona alkaa Naisten Futiskerho kaikille jalkapallosta kiinnostuneille täysi-ikäisille naisille.