Hyvää naistenpäivää! Naisten toiminta alkaa 28.4

8.3.2022


Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa naisia kuin ilmoittaa naisten toiminnan alkamisesta.

Naisten Futiskerho - Jokainen omalla tasollaan

 

Naisten futiskerho on uusi, keväällä 2022, käynnistyvä täysi-ikäisille naisille tarkoitettu jalkapalloryhmä. Mukaan toimintaan otetaan niin jalkapallon uutena harrastuksena aloittavat ja jo jalkapalloa harrastaneet. Harjoitukset suunnitellaan kaikille sopiviksi. Tervetuloa nauttimaan omasta ajasta.

 

Harjoitukset ovat joka viikko torstaisin klo 19-20 Impivaaran jalkapallohallissa.

 

Harjoitukset sisältävät jalkapallotaitoja, kehonhuoltoa ja pelaamista. Tervetuloa mukaan hauskaan ja motivoivaan ympäristöön harrastamaan liikuntaa!

Hinta on 120€/pelaaja ja toiminta jatkuu noin lokakuun puoleen väliin. Hinta sisältää valmennuksen, paidan, pelisukat ja loistavan ryhmän sekä hauskan ilmapiirin. Ryhmä osallistuu syksyllä pelattavaan Turun Nappulaliigan Leidi Cupiin. Pelaaja huolehtii omasta vakuutuksesta.

 

"En ole koskaan pelannut. Mitä jos en osaa?"

Ei sillä ole mitään väliä. Kaikkien on aloitettava jostain. Anna alkuun pallon liikuttaa sinua ja opetellaan yhdessä liikuttamaan palloa. Tule mukaan kokeilemaan.

 

"Minulla on lapsia."

Usealla on. Kyllä heille löytyy melko varmasti hoitaja kerran viikossa. Hätätapauksessa voit ottaa muksut kentän laidalle touhuamaan. Olet oman aikasi ansainnut.

 

"Vuorotyöni takia en pysty osallistumaan"

Ei meillä tarvitse olla joka kertaa paikalla ja esteitä tulee silloin tällöin meille kaikille. Tulet kun itsellesi sopii.

 

"En tunne sieltä ketään."

Ei tuntenut moni muukaan mutta tutuiksi tullaan. Meillä et ole yksin ja uusia ystävyyssuhteita solmitaan tapahtumissa. Jos kynnys osallistumiseen on edelleen korkea niin ota ystävä mukaan harjoituksiin kokeilemaan.

 

"Nooooo... Mitä muuta siellä tehdään kuin harjoitellaan?"

No sehän on ihan ryhmäläisistä kiinni. Halutaanko pelata silloin tällöin harjoitusotteluita, tehdä joku viikonlopun pelireissu tai pitää vaikka saunailta. Se on ihan täysin kiinni siitä mitä haluatte toiminnaltanne.

 

Yhteystiedot 

 

Valmentaja

Kiia Kauristo

045 8542772

tunlnaiset@outlook.com

 

Joukkueenjohtaja

Tiina Koski

tiinaae.koski@gmail.com

 

Ilmoittaudu toimintaan mukaan tästä