Äänestä keinonurmikenttä Maaria-paattisiin ja Hirvensaloon

13.4.2022


Turun kaupungin Asukasbudjetti 2021-2023 on edennyt äänestysvaiheeseen. Asukasbudjetissa turkulaiset pääsevät itse päättämään mihin kaupunki käyttää 3 miljoonaa euroa varoja lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jos olet jo äänestänyt niin voit vaihtaa projektia, jolle haluat antaa äänesi.

Nyt Turun Nappulaliigalaisilla on oiva hetki vaikuttaa kenttäolosuhteisiin ihan konkreettisesti. Osalla alueista on äänestyslistalla keinonurmikenttä. Alueita on neljä mutta tulimme siihen tulokseen, että tällä kertaa yhdistetään meidän koko seuran äänet ja kohdennetaan ne tällä kertaa kahteen alueeseen, Hirvensaloon ja Maaria-Paattisiin, jotta äänestyksestä tulisi voitot. Ensi kerralla kun tällainen äänestys taas tulee on muiden alueiden vuoro ja me yhdessä, koko seurana, olemme äänestämässä sinne keinonurmikenttää.

 

Hirvensalo-Kakskerta https://asukasbudjetti.turku.fi/processes/budjetti-2021/f/8/budgets/10/projects/367

 

Maaria-Paattinen https://asukasbudjetti.turku.fi/processes/budjetti-2021/f/8/budgets/14/projects/370

 

Sain vinkin, että noin 400-500 ääntä tarvitaan yhden projektin voittoon. Meiltä löytyy kummallekin projektille nuo äänet helposti kunhan vain kaikki äänioikeutetut äänestävät. Koska projektit vievät koko alueen budjetin niin ainoa vaihtoehto kenttien toteutumiselle on voittaa alueellinen äänestys. Älkää vähätelkö oman äänenne merkitystä vaan äänestäkää.

 

Äänestysaika päättyy 30.4.2022

 

Ohjeet

 

Hannunniittu, Pääskyvuori, Varissuo, Lauste, Kupittaa, Peltola, Uittamo, Hirvensalo, UP United, kaikki tyttöjoukkueet, Kauppari -09, Kauppari -10 ja Miesten edustus äänestävät kenttää Hirvensaloon oheisesta linkistä https://asukasbudjetti.turku.fi/processes/budjetti-2021/f/8/budgets/10/projects/367

 

Linna, Pansio, Aunela, Pohjola, Runosmäki, Kärsämäki, Halinen, Hepokulta, Maaria-Paattinen, koko 07 –ikäluokka, Linna 09, kaikki 2010 harrasteet ja Naisten Futiskerho äänestävät kenttää Maaria-Paattisille oheisesta linkistä https://asukasbudjetti.turku.fi/processes/budjetti-2021/f/8/budgets/14/projects/370

 

Äänestysohjeet löydät alta.

https://asukasbudjetti.turku.fi/pages/aanestysohje