Kuukauden vapaaehtoiset ovat Jarno Solonen ja Jesse Kulmala.

16.5.2022

Jarno ja Kauppari -13 pelaajia turnaus tunnelmissa.
Jarno ja Kauppari -13 pelaajia turnaus tunnelmissa.
Jesse pelaajiensa ympäröimänä.
Jesse pelaajiensa ympäröimänä.

Kiitos kummallekin ansiokkaasta työstä lasten harrastuksen mahdollistajina.

1.  Minkä joukkueen toiminnassa olette mukana?

 

Jarno: Kauppari 2013 (Valm.), Kärsämäki 2012( Valm), TuNL M 6div (Valm/JoJo/ Pelaaja) ja TuNL M35 Ikämiehet(Valm/JoJo/ Pelaaja)

 

Jesse: Kupittaa -11/-12 ja Peltola -15/-16

 

2.  Mikä sai mukaan lähtemään toimintaan?

 

Jarno: Vuonna 1989 koulukaverit ja naapurit sai houkuteltua mukaan kivikovaan Hirvensalon 1982 syntyneiden aluejoukkueeseen.

 

Jesse: Omat pojat mukana joukkueessa ja itsellä hiukan pelitaustaa, joten hinkua löytyi kentälle, Oma isä myös valmensi aikanaan minua ja muistan aikaa lämmöllä, niin halusin tarjota omille pojille samoja asioita.

 

3. Mikä on parasta toimihenkilönä olemisessa?

 

Jarno: Motivoituneiden lasten kanssa toimiminen sekä heidän kehityksensä tukeminen. Toimihenkilönä tutustuu erilaisiin lapsiin ja vanhempiin, joihin ei muuten pääsisi tutustamaan.

 

Jesse: Lasten into jalkapalloon ja oppimiseen, kun näkee poikien kehittyvän ja sen innostuksen siitä.

 

4. Terveiset muille toimihenkilöille?

 

Jarno: Kaikki uudet rohkeasti mukaan opettelemaan toimintaa ja kokeneille terveisiä, että teette arvokasta vapaaehtoistyötä lasten eteen!

Erityisterveiset Kauppari 2013 jojoille, jotka pitävät huolta 40 lapsen perheen futisasioista.

 

Jesse: Mitä olen muiden toimihenkilöiden kanssa jutellut ja ajatuksia vaihtanut niin hyvin porukka tukee ja jakaa ajatuksia keskenään!

 

5. Rohkaisun sanoja toimihenkilöiksi haluaville?

 

Jarno: TuNL tarjoaa hyviä koulutusmahdollisuuksia esim. Valmentajille. Mika Hemmilän innostavilla valmennuskursseilla olen itsekin oppinut paljon lasten ja nuorten valmennuksesta.

 

Jesse: Matalalla kynnyksellä mukaan! Itsellä käynyt loistavasti molemmissa joukkueissa, että on hyvin porukkaa mukana ja kaikille sopivasti hommia, eikä kenenkään kasaannu liikaa hommia.