Julius Karlsson Starttivalmentajaksi

9.1.2023


Julius Karlsson Starttivalmentajaksi

 

Julius Karlsson on aloittanut Turun Nappulaliigan päätoimisena Starttivalmentajana tammikuun alusta alkaen.

 

Suomen Palloliiton ja Turun Nappulaliigan yhteisessä hankkeessa Julius tulee toimimaan meidän viime keväällä ja syksyllä aloittaneiden aluejoukkueiden mukana. Juliuksen ollessa paikalla harjoituksissa Julius vetää joukkueen harjoitukset muiden valmentajien toimiessa apuvalmentajina.

- tarkoituksena on, että valmentajille selkiytyy treenien oikea rakenne ja rutiinit. Sisällön tulee treeneissä olla suunniteltua sekä ohjaava. Esimerkiksi taidon opettelussa tulee huomioida sekä opettaa oikeat tekniikat ja suoritukset. Keskitymme myös pelaajien aktiivisen ajan maksimoimiseen, sillä taitavaksi pelaajaksi voi tulla vain pallon kanssa touhuamalla.  Tarkoituksena on tsempata ja osallistua valmentajien kanssa Turun Nappulaliigan ja Suomen Palloliiton koulutuspolulle ja kehittää valmennusosaamista sitäkin kautta, sanoo Karlsson

Valmennuspäällikkö Pauli Koski on mielissään hankkeesta ja Juliuksen saamisesta aloittaneiden ikäluokkien toimintaan mukaan.

- hanke toimii pilottina Palloliitolle ja hankkeen tarkoitus on nimenoman kohdistaa tukea aloittaneille pienten lastenjoukkueille ja heidän valmentajilleen. Omalla kokemuksellaan ja osaamisellaan Julius tuo kaivatun lisän aluejoukkueidemme toimintaan ja valmentajakoulutukseen. Talven aikana meillä on 11 joukkuetta mukana Juliuksen toiminnassa ja keväällä kun ulkokentät aukeavat ja uusia joukkueita perustetaan niin kalenteria päivitetään. Julius toimii mukana myös seuran maalivahtivalmennuksessa, toimii apukouluttajana sekä koulutusten tutorina ja osallistuu muihin seuran tapahtumien organisointiin.

 

Julius Karlsson on aiemmin toiminut valmentajana Turun alueella. Päätoimisena valmentajana Julius on toiminut pääkaupunki seudulla Puodinkylän Valtissa sekä FC Kontussa.

 

Tervetuloa Turun Nappulaliigaan Julius!