Valmentajakerho TuNL valmentajille

12.1.2023


Valmentajakerhon tarkoituksena on tuoda seuran valmennuslinjaa tutummaksi valmentajillemme, jotta pelaajat saisivat entistä parempaa valmennusta

Valmentajakerho kokoontuu viidesti tämän kauden aikana ja valmentajat pääsevät itse osallistumaan sisältöihin. Ensimmäiset sisällöt ovat yhdessä katsottu valmennusosaamisen kehittäjän Mika Hemmilän kanssa.


- valmentajakerho tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua muiden Nappulaliigan valmentajien kanssa. Voi vaihtaa ajatuksia ja sopia esimerkiksi yhteisistä tapahtumista tai vaikkapa harjoituspeleistä, sanoo valmennuspäällikkö Pauli Koski.

Iltoihin toivotaan mahdollisimman suurta osallistujamäärää.

- mikäli joukkueella treenit osuisivat päällekäin Valmentajakerhon kanssa, niin ehdottomasti kannattaa yrittää hommata treeneihin joku toinen vetäjä tai pyytää jotain vanhempaa laittamaan vaikka pelit pystyyn. Ei ole pois suljettua etteikö yksittäisiä treenejä voisi jopa perua, jotta pääsee itse osallistumaan, sillä kouluttautuminen kehittää valmentajaa ja sitä kautta pelaajat saavat entistä laadukkaampia harjoituksia, mainitsee seurakoordinaattori Miika Weckman.

 

Kolmen ensimmäisen Valmentajakerhon ajankohdat

 

24.1 Harjoituksen rakenne tukemassa tekniikan oppimista.

14.3 Pelaajakehitys teeman kautta ottelutapahtumassa

3.5 5v5 ja 8v8 harjoittelun teemoja