Monenlaista tiedotettavaa aluehenkilöille

6.9.2008

Toimistolta lähtenyt taas postia alueen yhdyshenkilöille.

Kyselyjä

 

Mitä mieltä olitte viime talven hallijärjestelyistä: onko parempi että Poronpuiston halliin varataan vapaita vuoroja kaikille alueille, vai lähdetäänkö liikkeelle jonkinlaisesta vakiovuorosysteemistä?
Paljonko alueesi joukkueet käyttivät viime talvena Poronpuiston hallin vuoroja? Löytyykö halukkaita joukkueita käyttämään vuoroja tällä talvikaudella?
Muita kommentteja hallivuoroihin liittyen?
Tänä talvena pyrimme siihen, että Poronpuiston halli olisi käytössämme kahtena päivänä: toisena pelataan talvisarjaa, ja toisena järjestetään muuta Turun Nappulaliigan toimintaa; taitokoulua, maalivahtikoulua ym.

 

Miten uusi lisenssilaskutussysteemi on mielestäsi toiminut?Oletko saanut tarvitsemasi tiedon riittävän ajoissa?

Onko kerran viikossa tapahtuva päivitys ollut riittävä? Mitkä ovat olleet suurimmat ongelmat lisenssien maksujärjestelyissä? Mitkä ovat olleet suurimmat hyödyt?

Laskutusjärjestelmää tarkistettiin edelleen tänä syksynä, nyt pelaajien maksutiedot on mahdollista saada Marikan kautta päiväkohtaisesti.

Tiedotettavaa

 

Kauppari-99 tytötetsivät valmentajaa ja muita vetäjiä!

 

Talvilisenssistä: Johtokunta päätti kokouksessaan, että kauden 2008 talvilisenssi tulee voimaan 1.10.2008.

Tämä merkitsee sitä, että talvilisenssiin ovat oikeutettuja ne pelaajat, jotka aloittavat toiminnassa aikaisintaan tuolloin.

Pelaaja, joka tulee koeajalle syyskuussa, ehtii osallistua vielä ”kesäkauden” tapahtumiin, ja maksaa siis koko kauden lisenssin.

 

Etsin jäsentietojaseuraavista pelaajista, jotka ovat maksaneet suoraan tilillemme. Näillä pelaajilla ei ole voimassaolevaa lisenssiä tai vakuutusta, koska heistä ei ole täällä muita tietoja kuin maksutiedot:

Benjamin Aalto (maksanut talvilisenssin 40€ syyskuun alussa)

Arvonen Aleksi ja Aaro

 

Kauden 2008 muistomitalitovat toimistolla noudettavissa

 

Talvisarjan alkamisajankohtariippuu saamistamme hallivuoroista. Talvisarjan alkamisesta ja siihen ilmoittautumisesta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

 

Tilinpäätösten ja toimintakertomustenpalauttaminen lähenee uhkaavasti – valmistaudu!

 

Nappulaliigalta /alueelta saadut pelipaidatovat pelaajien käytössä vain peliuran ajan. Tarkoitus on, että paitoja kierrätetään alueella joukkueelta toiselle. Ne pelaajat, jotka muuttavat toisaalle tai lopettavat pelaamisen, palauttavat paitansa joukkueen käyttöön.
Joukkueen itse hankkimat paidat kuuluvat luonnollisesti joukkueelle ja pelaajille.

Mikäli alueella ei ole yhdyshenkilöä voi olla järkevää toimittaa kierrätyksessä olevat paidat tänne toimistolle, näin ne ovat tarvittaessa alueen uusien joukkueiden käytettävissä.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Marika Lindroos
Turun Nappulaliiga ry

 

Tutustu myös kotisivuihimme!

www.turunnappulaliiga.fi