Kauppari -2000 perustaminen

29.9.2008

KAUPPARIJOUKKUEEN PERUSTAMINEN POJAT 2000 IKÄLUOKALLE Ikäluokan vastuuvalmentajana toimii Markku Tuomi (Pääskyvuori). Muita toimihenkilöitä ovat toimintaa aloitettaessa Esa Johansson (Hepokulta), Lasse Karlsson (Kärsämäki), Ville Korppi (Pääskyvuori), Ari Kujala (Kupittaa), Jyrki Kurokallio (Hirvensalo), Harri Laaksonen (Lauste), Tommi Nurmi (Kärsämäki) ja Tomi Pyyhtiä (Kupittaa).

Viikolla 39 lähti kaikille 2000 syntyneiden vetäjille postia Kauppari -00 joukkueen perustamisesta.

 

Ensimmäiset harjoitukset pidetään maanantaina 6.10 klo 17-18 Impivaaran jalkapallohallilla, kokoontuminen klo 16.45.

Mukaan jalkapallovarustus, oma pallo (selvästi "nimikoituna") ja vesipullo.

Pyydämme kutakin aluetta/aluejoukkuetta valitsemaan mukaan ne pojat, jotka ovat olleet innokkaasti mukana aluejoukkueen tapahtumissa, ovat lahjakkaita ja taitotasoltaan hyvällä tasolla.

Maalivahdeista on hyvin usein ollut pulaa. Siksi mukaan kannattaa myös ilmoittaa poikia, jotka ovat olleet enimmäkseen tai pelkästään maalivahteina.

Kuten edellä todettu, voitte ottaa valinnoissa huomioon, että tämä ei ole ainut mahdollisuus tulla mukaan. Lahjakkaat ja taitavat pelaajat voivat päästä mukaan myös myöhemmin.

Mukaan tulevien poikien osalta yhteystiedot tulisi ilmoittaa 2.10.2008 mennessä Jyrki Kurokalliolle sähköpostiosoitteeseen (tai puhelimitse 041-4486446)

jyrki.kurokallio@sticktech.com

Yhteystietoja saatuaan Jyrki toimittaa vanhemmille tietoja ensimmäisen harjoituskerran yhteydessä pidettävästä hyvin lyhyestä informaatiotilaisuudesta.

Harjoituksia tulee talvikaudella olemaan vähintään yhden kerran viikossa. Tämän hetkisen tiedon mukaan tuo harjoitusvuoro tulee olemaan edellä mainittu

maanantai, Impivaaran halli, klo 17-18.

Jos joukkueen käyttöön saadaan muita mielekkäitä vuoroja, niin tavoitteena on pitää yhteensä kaksi harjoitusta per viikko.

Lokakuussa lauantaisin 11.10, 18.10 ja 25.10 on harjoitukset Lausteen Poropuiston hallissa klo 14-15.

Eli maanantain 6.10/Impivaara harjoitusten jälkeen seuraavat harjoitukset ovat lauantaina 11.10 klo 14-15 Poropuistossa, paikalle klo 13.40.

Kaupparin toiminnot kaiken kaikkiaan järjestetään parhaimpamme mukaan siten, että päällekkäisyyksiä aluejoukkueiden tapahtumien kanssa ei tulisi. Tosin salikauden aikana harmina kaikille ryhmille ovat niukat sali-/hallivuorot, jotka jättävät valitettavan vähän tilaa joustaville muutoksille harjoitusaikojen suhteen.

Nappulafutisterveisin

Markku Tuomi