U21 Suomi - Itävalta; Veritas Stadion täyteen 14.10.

17.9.2008

Kaikkien aikojen tärkein maaottelu Turussa. Pikkuhuuhkajat taistelevat EM-lopputurnauspaikasta. Tule täyttämään Turun piirin jalkapalloilijan "kansalaisvelvollisuus."

SPL:n Turun piiri ja koko alueemme on saanut hienon tunnustuksen, kun U21 maajoukkue haluaa tulla Turkuun pelaamaan kaiken ratkaisevan EM-jatkokarsintaottelunsa 14.10.

Koko piirin jalkapalloperheen on nyt aika näyttää kyntensä ja "suorittaa kansalaisvelvollisuutensa." Hieno joukkueemme on ansainnut tämän. Vuoden aikaisemmissa U21 peleissä ovat yleisömäärät jääneet turhan pieniksi, mutta tätä lokakuun ottelua tärkeämpää peliä ei Turussa ole aikaisemmin pelattu. Otteluparin voitolla EM-lopputurnaukseen!

Erittäin edullisia joukkuelippuja juniorijoukkueille tulee taas myyntiin ja piiri toivookin, että tästä maaottelusta joukkueet tekevät hienon kauden päätöstapahtuman. Ensin matsiin ja sitten vaikka hampurilaiselle. Tai toisin päin. Tai miten vaan. Odotamme, että teemme kaikkien aikojen ennätyksen joukkuelippujen myynnissä. Kannattaa olla nopea!

Ottelun alkamisaika ja lippujen hinnat vahvistuvat lähipäivinä. Yksittäisliput myydään Lippupalvelussa. Seuraa ilmoittelua lipunmyynnin alkamisesta. Odotamme piirin jokaisen aikuispelaajankin, seuratoimijan ja erotuomarin saapuvan katsomoon... Muista faneista puhumattakaan.Lisätietoja: http://turku.palloliitto.fi/taustasivut/artikkeliarkisto/?num=28547