Heikki Suhonen on valittu Turun Nappulaliigan Tutoriksi

22.4.2009


Suomen Palloliitto on käynnistänyt Tutor-hankkeen nappulajalkapallon kehittämiseksi Suomessa. Turun Nappulaliigan Tutoriksi on nimetty pitkäaikainen turkulainen jalkapallovaikuttaja Heikki Suhonen.

Hessu tulee olemaan alueiden tukena koko vuoden. Enimmäkseen hän on mukana nuorempien TuNL:n aluejoukkueiden vetäjien tukena mutta myöskin käytettävissä vanhimmassa ikäluokissa.

 

Palloliitto ja Fortum haluavat työskennellä laadukkaan juniorijalkapalloilun puolesta! Yhteinen tavoitteemme on, että lapset saavat kasvaa ympäristössä, joka kannustaa niin liikunnan iloon kuin yhdessäolon pelisääntöihin.

Tavoitteen saavuttamiseksi starttaamme vuoden 2009 alussa valtakunnallisen Fortum Tutor -ohjelman. Kyseessä on ainutlaatuinen ohjelma, jonka idea on kehittää juniorijalkapalloilun parissa toimivien ohjaajien ja valmentajien taitoja ja antaa heille välineitä valmennustyöhön. Ohjelman avulla tavoitetaan kymmenientuhansien lasten valmentajat.

Tutor-ohjelman kohderyhmänä ovat alle 12-vuotiaiden lasten valmentajat. Erityisesti panostamme 5-8-vuotiaisiin, joiden valmentajat kaipaavat tällä hetkellä eniten tukea ja työvälineitä valmennustyöhönsä. Tutor-toiminnan avulla haluamme taata nuorimmille jalkapalloharrastajille laadukasta valmennusta sekä innostavan ja kannustavan harrastusyhteisön.

 

Fortum tutorit kokoontuivat koulutukseen 15.-16.4.2009  LUE

 

Heikki Suhosen pelaaja- ja valmentajataustaan pääset tutustumaan tästä linkistä.Lisätietoja: http://www.palloliitto.fi/kaikki_pelaa/fortum_tutor/usein_kysyttyja_kysymyksia/