Turun Nappulaliiga hakee nuorisopäällikköä

5.5.2009

Oletko sinä TuNL:n nuorisopäällikkö, aluejoukkueiden vetäjien tuki ja valmennuksemme koordinaattori?

Sinulla on B-valmentajatutkinto tai olet liikunnanopettaja, jolla on valmennuskokemusta ja omaa pelaajataustaa. Tulet toimeen lasten ja heidän vanhempiensa kanssa, sinulla on kokemusta nimenomaan nappulaikäisten kanssa toimimisesta ja osaat suunnitella ja organisoida omaa työtäsi. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

 

Tulet seuraamme aluejoukkueiden valmentajien tueksi, ohjaat ja osallistut heidän kouluttamiseensa, vastaat kaupparijoukkueidemme toimintalinjasta ja vetäjien rekrytoinnista. Osallistut toimintamme kehittämiseen yhdessä toiminnanjohtajan ja johtokunnan kanssa.

Työaikasi painottuvat iltapäiviin ja iltoihin sekä viikonloppuihin.

Nuorisopäällikkö palkataan 1.8.2009 alkaen mikäli Turun Nappulaliiga saa Opetusministeriön myöntämän seuratuen uuden päätoimisen palkkaamiseen. Tieto tukipäätöksestä tulee seuroille 22.5.2009.

 

Henkilö palkataan 4 kk:n koeaikaa noudattaen. Valitun henkilön on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (rikosrekisterilaki 6§ 2 momentti) vaatima rekisteriote.

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen toimitetaan sähköpostitse teuvo.makinen (a) turunnappulaliiga.fi 15.5.2009 mennessä.
Lisätiedot ja tiedustelut: vt toiminnanjohtaja Teuvo Mäkinen, p:040-8377775.

 

Turun Nappulaliiga antaa kaikille turkulaisille 5-11 vuotiaille lapsille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa mahdollisimman edullisesti ja mahdollisimman lähellä omaa kotia. Vuosittain seurassamme jalkapalloa harrastaa liki 1800 lasta. Taustajoukkoihimme kuuluu lähes 300 vapaaehtoista toimijaa.