Nuoren Suomen Junnukoutsi-verkkolehden uusi numero

14.5.2009

Avaa linkki ja lue JUNNUKOUTSI-verkkolehti! Ilmainen. Ei vaadi rekisteröitymistä. Junnukoutsi 12.5.2009 artikkelit: - Pääkirjoitus: Harjoitteluremontti ja terveystalkoot yhteinen asia - Vieraskynässä jalkapalloammattilainen Anne Mäkinen - Tutkittua tietoa: Jean Coté – Kokeilla vai erikoistua? - Huippuvalmentajat yhtä mieltä: Monipuolinen ehtii huipulle - Jarmo Mäkelä: Kävikö kaikki liian nopeasti? - Treenivinkeissä aiheena kesäharjoittelu - Lisäksi pohditaan: Kuntopiiriä vai ilmapiiriä?

tässä Nuoren Suomen Junnukoutsi-verkkolehden uusi numero, ole hyvä!

 

Avaa linkki ja lue JUNNUKOUTSI-verkkolehti! 
Ilmainen. Ei vaadi rekisteröitymistä.
 
Junnukoutsi 12.5.2009 artikkelit:

- Pääkirjoitus: Harjoitteluremontti ja terveystalkoot yhteinen asia
- Vieraskynässä jalkapalloammattilainen Anne Mäkinen
- Tutkittua tietoa: Jean Coté – Kokeilla vai erikoistua? 
- Huippuvalmentajat yhtä mieltä: Monipuolinen ehtii huipulle
- Jarmo Mäkelä: Kävikö kaikki liian nopeasti?
- Treenivinkeissä aiheena kesäharjoittelu 
- Lisäksi pohditaan: Kuntopiiriä vai ilmapiiriä?

Lue 12.5. ilmestynyt lehti tästä: http://verkkolehti.nuorisuomi.fi/?lehti=4

Nuoren Suomen Junnukoutsi-verkkolehti haluaa herättää keskustelua, tuoda esille uusia näkökantoja ja esitellä mielenkiintoisia asioita ja ihmisiä lasten ja nuorten ohjaajille ja valmentajille.

Tiedoksi myös, että Nuoren Suomen nettisivujen urheiluseurojen materiaalipankkia (http://www.nuorisuomi.fi/urheiluseurat_materiaalit) on päivitetty. Sieltä löytyvät nyt myös mm. kevään Hyvä harjoittelu -seminaarien kalvot.

Samasta paikasta löydät esimerkiksi helppokäyttöisen harjoituspäiväkirjapohjan, jonka tavoitteena on auttaa urheilijoita ja valmentajia harjoituspäiväkirjan avulla seuraamaan kokonaisliikunnan määrää ja harjoitusten sisältöä. Tukimateriaaleja on kolme erilaista: harjoituspäiväkirja lajiharjoittelun, omatoimisen harjoittelun ja liikunnallisen aktiivisuuden seuraamiseen, liikuntapäiväkirja liikunnallisen aktiivisuuden ja harjoittelun seuraamiseen ja liikuntamittari oman liikunta- ja harjoitteluaktiivisuuden tason mittaamiseen viikko-, kuukausi- ja vuositasolla. Tutustu ja tulosta materiaalit käyttöösi!

 

Urheilullista kevättä!

 

Terveisin,

Eeva Sunnari

 

***************************************

Eeva Sunnari

Suunnittelija, seuratoiminta

Nuori Suomi ryLisätietoja: http://verkkolehti.nuorisuomi.fi/uutinen?lehti=4&uutinen=13212863&lehti_pid=13181358