2001 Kaupparijoukkueen vetäjien kartoitus meneillään.

6.9.2009

Kauppari 2001-joukkuetta ollaan perustamassa syys–lokakuun aikana. Kartoitamme joukkueelle valmennustiimiä. Muutama valmentaja mahtuu mukaan vielä.

Kauppari 2001-joukkuetta ollaan perustamassa  syys–lokakuun aikana.

Nyt kartoitamme joukkueelle valmennustiimiä, eli jos teidän joukkueessa on innokkaita sitoutuvia valmentajia, niin pistäkää lyhyt esittely kaverista.

Nimi, ikä ja valmennushistoria niin saadaan tämäkin ikäryhmä sitten eteenpäin.

Pistäkää tietoa eteenpäin ja ilmoitelkaa ehdokkaita tänne toimistolle: teuvo.makinen[at]turunnappulaliiga.fi tai olli.orvasto[at]turunnappulaliiga.fi

Pelaajakatsastukset
Turun Nappulaliiga aloittaa myös pelaajakartoituksen Kauppari 2001-joukkueisiin. TuNL järjestää 2001-ikäluokalle pelaajakatsastustapahtumia syys-lokakuussa(ajankohdat myöhemmin).

Nyt 2001-syntyneiden aluejoukkuevalmentajat voivat lähettää tietoja innokkaimmista, taitavimmista ja liikunnallisimmista pelaajistaan. Tiedot kauppariin haluavista ja pyrkivistä pelaajista osoitteeseen olli.orvasto[at]turunnappulaliiga.fi. Sähköpostissa tulee olla: pelaajan nimi, syntymäaika, aluejoukkue, puhelinnumero, email-osoite, vasen/oikeajalkaisuus, muut harrastukset ja lyhyt kuvaus pelaajasta.Lisätietoja: http://www.turunnappulaliiga.fi/tunl_n_edustusjoukkueet/