Kuukauden kikoissa haasteita

23.11.2009


Kuukauden kikoissa on kuukausittain 6 uutta tehtävää. Marraskuun kikoissa haastavia haltuunottoja, pallon- ja kehon hallintaa ja laukauksia.

Vinkkejä myös joukkueiden harjoituksiin

Kuukauden kikat nettipalvelussa on lähes kahden vuoden ajalta koottuna noin 200 erilaista taitotehtävää. Tehtävät on laadittu pääosin lasten ja nuorten omatoimiseen harjoitteluun, mutta antavat runsaasti vinkkejä myös joukkueen kanssa tehtävään harjoitteluun. Taito- ja Kykykoulujen toimipisteisiin saa netistä hyviä ideoita.

http://www.kuukaudenkikat.fi/

Työryhmä ottaa vastaan kehittämisideoita

Kuukauden kikat työryhmässä on toiminut Uudenmaan piirin nuoriso- ja harrastepäällikkö Taneli Haara, Veli-Matti Rinnetmäki ja Palloliiton nuorisopäällikkö Marko Viitanen. Lisäksi tukea on saatu Palloliiton koulutustoiminnolta Marianne Miettiseltä (nyk. Åland United valmentaja) ja Pekka Cleweriltä. Maalivahtitehtäviä on laadittu Kari Laukkasen johdolla. Nettisivuja ylläpitää Tero Tolonen Adenovalta.

Kahden vuoden toiminnan jälkeen on aika pohtia mihin suuntaan sivuja tulee kehittää. Nettisivujen kehittämisideoita otetaan mielellään vastaan.

Lisätietoa ja palautetta: marko.viitanen(a)palloliitto.fi tai muu työryhmäLisätietoja: http://www.kuukaudenkikat.fi/