Peli-ilo jatkuu myös syksyllä

8.10.2009


Kauden jälkeen on hyvä testata pelitaitojen kehittymistä. Kannustathan pelaajianne osallistumaan 15.-16.10. 3BOLD syyslomabiletykseen Turun jp-halliin. pelaajat voivat ilmoittautua ihan itsekin ja käyttää omaa luovuuttaan pelissä.

Peli-ilo jatkuu myös syksyllä
Kauden jälkeen on hyvä testata pelitaitojen kehittymistä. Kannustathan pelaajianne osallistumaan 15.-16.10.  
3BOLD syyslomabiletykseen Turun jp-halliin. pelaajat voivat ilmoittautua ihan itsekin ja käyttää omaa luovuuttaan pelissä.  Voit tulla itse esim. hallin piippuhyllylle tarkkailemaan tyytyväisenä omat, ja arvioimaan toisten saavutukset, tulevaa kautta ajatellen. Lomakin voisi olla vetäjille hyvä vaihtoehto kesän jälkeen. Peli sopii  huipputaiturille yhtä hyvin kuin aloittelijoihin tasoryhmissä pelattaessa, eikä seurayhteydellä ole väliä.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot netissä: http://turku.palloliitto.fi/harrastetoiminta/3v3_pelitoiminta/3bold_junnuturnaukset/

 

3BOLD iskee kaikkiin pallokosketusten määrää tukeviin ennätyksiin!
Aktiivinen 3BOLD pelitapa toteuttaa kaikkien valmentajien toiveet saada junioripelaajille tärkeitä toistoja helposti ja pelinomaisesti. Pienessä tilassa voivat pelaajat saada kukin jopa 300 pallokosketusta tunnissa, oivaltavana pallon pitämisenä ja syöttöinä itselle tai kaverille. Samalla puolustus- ja hyökkäysyspelin perustilanteetkin toistuvat tiheään, kun pelissä ei ole juurikaan taukoja. Syöttö tai kuljetus ohi vastustajan ja maalintekotilanne on koko ajan läsnä, samoin kuin pelitilanteen vaihtuminen puolustuspeliin eli prässin ja vartioinnin kautta syntyvästä pallonriistton ilosta puhumattakaan. Samalla toteutuu yli 5.000 pelinomaisen askeleen tunnissa tuoma fyysínen ja taidollinen kehitysvaikutus ja maali-iloittelun tuoma itseluottamuskin paranee.  

PS. Haluatko kokea itsekin samaa pienpelin iloa syystalveen !  Katso Happi Hourz kuntofutis varttuneemmile miehille ja naisille http://turku.palloliitto.fi/harrastetoiminta/happi_hourz_varttuneemmille/  Kokeilu on aina maksuton.

 

yst.terv.
Tapio Harittu
harrastemanageri
+358 2 5151925, mobile +358 400 227288
tapio.harittu@turku.palloliitto.fi
http://www.turku.palloliitto.fi/ Elämä o just niinku polkupyärä ajamine - sit vast voi kaatu jos lakka polkemise!
Turun piiri järjestää iloista peliä sinulle hänelle meille teille heille kaikille, teemalla
JALKAPALLOA JOKAISELLE   •    FOTBOLL FÖR ALLA   •    FOOTBALL FOR ALL


Lisätietoja: http://turku.palloliitto.fi/taustasivut/artikkeliarkisto/?num=33029