Turun Nappulaliiga ry:n ja Åbo United rf:n yhteistoimintasopimus

26.4.20101.4.2010 allekirjoitetulla yhteistoimintasopimuksella turkulainen Nappulajalkapallo on ottanut suuren askeleen eteenpäin. Yhteistoimintasopimuksella Turun Nappulaliiga ry ja Åbo United rf ovat sopineet Nappulajalkapallotoimintojen yhdistämisestä.

Turun Nappulaliiga ry on toiminut turkulaisten lasten liikuttajana, jalkapallon parissa, jo vuodesta 1965. 6-11-vuotiaita pelaajajäseniä Turun Nappulaliigassa on vuosittain noin 2000 ja vapaaehtoisia toimihenkilöitä yli 300. Turun Nappulaliiga onkin yksi Turun alueen suurimmista urheiluseuroista sekä jäsenmäärältään yksi Suomen suurimmista jalkapallon erikoisseuroista. Turun Nappulaliigan alueelliseen kesäsarjatoimintaan osallistuu vuosittain yli 150 aluejoukkuetta. Turun Nappulaliigan perustana on aktiivinen alueellinen jalkapallotoiminta, jolla pystytään takaamaan harrastusmahdollisuus lähellä kotia. Yksinkertaistettuna Turun Nappulaliigan missio on – Jalkapalloa jokaiselle, omalla tasolla ja lähellä omaa kotia.

Aluetoiminnan lisäksi Turun Nappulaliiga tarjoaa innostuneille, motivoituneille ja lahjakkaille pelaajille lisäharjoitusmahdollisuuksia erilaisten taitokoulujen sekä kaupunkijoukkuetoiminnan muodossa.

1.4.2010 allekirjoitetulla yhteistoimintasopimuksella turkulainen Nappulajalkapallo on ottanut suuren askeleen eteenpäin. Yhteistoimintasopimuksella Turun Nappulaliiga ry ja Åbo United rf ovat sopineet Nappulajalkapallotoimintojen yhdistämisestä. Sopimus mahdollistaa Åbo United rf:n yli 170 pelaajan osallistumisen täysivaltaisesti Turun Nappulaliigan toimintaan, niin alueellisessa kesäsarjassa, kaupunkijoukkuetoiminnassa kuin muissakin Turun Nappulaliigan tarjoamissa palveluissa, joihin kuuluvat muun muassa eri ikäryhmien turnaukset, urheiluleirit sekä toukokuinen Nappulamarssi.

Turun Nappulaliiga ry ja Åbo United rf haluavat yhteistyöllään vahvistaa lasten harrastusmahdollisuuksia turvallisessa ympäristössä, jonne jokaisen lapsen on mukava tulla. Jokaisen lapsen tulisi saada etuoikeus nauttia liikunnan ilosta oman kehitystasonsa mukaisesti ja toiminnan tulee samalla kannustaa lasta terveisiin elämän tapoihin. Turun Nappulaliiga ry:n ja Åbo United rf:n yhteistoiminta takaa tämän toiminnan lapsille päihteettömässä ympäristössä.

 

Lisätietoja tarvittaessa

Teuvo Mäkinen
Turun Nappulaliiga ry, Toiminnanjohtaja
teuvo.makinen(a)turunnappulaliiga.fi
p. (02) 235 7888

Lena Hindström-Pesu
Åbo United rf, Puheenjohtaja
lena.hindstrom-pesu(a)habilux.fi
p. 040 5259029