Mimmit Futiskentälle jatkuu 21.8.2011

26.8.2011


Mimmit futiskentälle-jalkapallokoulun syyskausi alkaa 21.8.2011. Tervetuloa myös kaikki uudet pelaajat!

Mimmit Futiskentälle! 

Mimmit futiskentälle! on 2002-05 syntyneille tytöille tarkoitettu jalkapallokoulu. syyskauden 2011 aikana Turun Nappulaliiga järjestää yhdessä yhteistyöseurojen kanssa 9 Mimmit Futiskentälle! – jalkapallotapahtumaa Raunistulan kentällä. Jalkapallokoulu sisältää yhteensä 9 harjoitustapahtumaa syyskaudella.  Jalkapallokoulu kestää tunnin kerrallaan, ja tavoitteena on tutustuttaa ja innostaa tyttöjä jalkapalloharrastuksen pariin. Syksyn ensimmäinen tapahtuma Raunistulan kentällä sunnuntaina 21.8.2011 klo 17-18. Jalkapallokoulun hinta on 25 euroa kevätkaudelta ja 25 euroa syyskaudelta. Hinta sisältää ohjelman, ohjauksen ja harjoituspaidan.

Treenit jatkuvat Raunistulan kentällä sunnuntaina 21.8.2011 klo 17-18. Huom! kaikki ikäluokat samaan aikaan. Kaikki keväällä olleet ja myös uudet tytöt ovat tervetulleita!

Ylesimmät kysymykset Mimmit futiskentälle-tapahtumista 

Kenelle MIMMIT FUTISKENTÄLLE on tarkoitettu ?
Tarkoitettu pääasiassa vuonna 2002-2005 (2006) syntyneille tytöille, vuonna 2006 syntyneitä voidaan ottaa mukaan, jos vanhemmat arvioivat lapsen omaavan valmiudet osallistua harjoituksiin. Mukaan voi tulla kaikki uudet ja jo joukkueissa olevat tytöt.

Mitä maksaa Mimmit FUTISKENTÄLLE KAUSI?
Koulun hinta on 25 euroa kevätkaudelta ja 25 euroa syyskaudelta. Hinta sisältää ohjelman, ohjauksen, vakuutuksen ja harjoituspaidan.

MIMMIT FUTISKENTÄLLE KAUSI ?
Mimmit futiskentälle kausi on jaettu kevät- syyskauteen
Kevätkausi 9 kertaa sunnuntaisin 1.5 alk. (Ei Juhannus viikolla) (viim. kerta 3.7.2011)
Syyskausi 9 kertaa sunnuntaisin 21.8 alk. (viim. kerta 16.10.2011)
Kauden jälkeen koululainen palkitaan osallistumisesta osallistumistodistuksella/kunniakirjalla.

Mitä mimmit futiskentälle tapahtumassa opetetaan ?
Tutustumme  jalkapalloon lajina, sekä opetellaan miten harjoituksissa ollaan ja miten siellä toimitaan. Tutustumme jalkapallokoulun aikana jalkapallon perustaitoihin, kuten kuljettamiseen, syöttöön, laukaisuun ja haltuunottoon. Opettelemme ryhmässä toimimista sekä yhteisten sääntöjen noudattamista.

Mitä varusteita tarvitaan ?
-
jalkapallo (koko 3) + treenipaita (sisältyy maksuun)
- jalkapallo- tai lenkkikengät
- säärisuojat+sukat
- vesipullo
- muu säätilan mukainen varustus

Miten ilmoittaudutaan ?
ilmoittautuminen tapahtuu TuNL:n nettisivujen kautta. Maksu suoritetaan koululaisille jaettavalla laskulomakkeella. Ilmoittautumislomake löytyy sivun alalaidasta.

Ketkä toimivat valmentajina ?
Koulun ohjaajina toimivat  TuNL:n, TuKV:n TuWen, Pyrkivän ja ÅIFK:n vähintään lastenohjaaja E-tason kurssin suorittaneet valmentajat. Toimintaa koordinoi TuNL:n valmennuspäällikkö.

Pitääkö vanhempien jäädä kentän laidalle harjoituksen ajaksi ?
Kaikki huoltajat ovat tervetulleita seuraamaan lapsensa harjoituksia. On jopa suotavaa, että lapsen huoltaja jää paikalle ainakin ensimmäisillä kerroilla jos hän epäilee, ettei lapsi osaa olla harjoituksissa ilman häntä. Jatkossa lapsen voi huoletta jättää ohjaajien huostaan.

Tärkeä!
Jos ja kun jäät seuraamaan harjoituksia, anna ohjaajien ohjata. Älä puutu harjoituksiin, sillä kaikki ohjaajat ovat saaneet koulutuksen tehtäväänsä. Älä myöskään patista lastasi, jos hän ei mielestäsi ole aktiivinen harjoituksissa. Jos jokin asia ei mielestäsi ole kohdallaan, ota yhteys johonkin paikalla olevaan valmentajaan.

Turnaukset ja pelitapahtumat
Palloliiton ohjeiden mukaan nuorimmissa ikäluokissa joukkueita ei aseteta sarjataulukkoon ja näin ollen sijoituksia ei kirjata. Meidän vanhempien on hyvä muistaa, että kyseessä on lasten tapahtuma eivätkä kilpailulliset tavoitteet astu kuvaan vielä moneen vuoteen. Annetaan lasten nauttia ja pelailla. Mahdollisesti kaudella voidaan järjestää pienimuotoisia pelitapahtumia kesällä aikataulujen niin salliessa?  

Vakuutus
Kaikki mimmit futiskentälle ilmoittautuneet ja osallistumismaksun suorittaneet vakuutetaan . Käytössämme on Pohjolan jalkapalloturva. Lisätietoa http://www.turunnappulaliiga.fi/toimihenkiloille/vakuutus/

Miten tästä eteenpäin?
Tavoitteena on että jokainen tapahtumaan osallistunut  tyttö jatkaisi toimintaa TuNL:n aluejoukkueissa

Tyttöfutiksen kehityksessä mukana:   
Turun Nappulaliiga, Turun Weikot, Turun Kisa-Veikot, Turun Pyrkivä ja ÅIFK