Turun Napppulaliigan Nappulamarssi

21.5.2011


Turun Nappulaliiga järjestää perinteisen Nappulamarssin sunnuntaina 22.5. Marssi starttaa kirkolta klo 14:30 ja reitti on: Uudenmaankatu-Hämeenkatu-Itäinen Rantakatu-Neitsytpolku ja urheilupuiston yläkentän viereinen hiekka-alue. TuNL pahoittelee marssista johtuneita pieniä liikenneruuhkia!

Turun Napppulaliigan Nappulamarssi2011

Turun Nappulaliiga järjestää perinteisen Nappulamarssin sunnuntaina 22.5. klo 14.30. Kokoontuminen ja järjestäytyminen tapahtuvat Tuomiokirkon tuntumassa (Porthanin puistossa) klo 14.00 alkaen. Kulttuuripääkaupunkivuoden kunniaksi Turku 2011 on vahvasti esillä tapahtumassa. Nappulamarssin on tarkoitus herätellä nuorten ja lasten ajatuksia liikunnan ja kulttuurin yhdistämisestä erilaisilla tavoilla.

Nappulamarssin päätapahtuma järjestetään Urheilupuiston ylähiekkakentällä. Tapahtuman keskipisteenä toimii lava, jonka ohjelmistosta vastaa Auran Panimon bändikoulun bändi huikealla rock-henkisellä spektaakkelillaan. Turun Nappulaliiga haluaa nostaa toiminnassaan esille vieläkin voimakkaammin teemaa "jalkapalloa jokaiselle" ja "lasten oma seura", johon liittyen tapahtumassa tullaan julkaisemaan kaksi uutta, lapsille suunnattua, elementtiä liittyen Turun Nappulaliigan toimintaan. Tapahtumassa ovat lisäksi esillä kesän 2011 aikana urheilupuiston ympäristöön nouseva kulttuuriliikunnan keskuspuisto sekä muut kulttuuripääkaupunkivuoden tapahtumat ja hankkeet.

Nappulamarssin perinteitä noudattaen kaikkia aluejoukkueita pyydetään pukeutumaan oman alueensa pelipaitoihin. Kaikenlainen karnevaalihenkinen rekvisiitta joukkueilla on myös sallittua, onhan kyseessä vuoden ylivoimaisesti hauskin ja rennoin tapahtuma Turussa. Turun Nappulaliigan pelaajajäseniä odotetaan paikalle kaiken kaikkiaan parisen tuhatta vanhempineen, joten ääntä ja meininkiä on varmasti riittämiin. Kaikki siis paikalle!

Yläkentällä on mahdollisuus ostaa pientä purtavaa muun muassa HotDogeja, grillimakkaraa, mehua sekä vanhemmille kahvia. Varaa siis pientä taskurahaa mukaan.

" Turku 2011 kulttuuripääkaupunkisäätiö tukee tapahtumaa 200 jalkapallon lahjoituksella aluejoukkueille jaettavaksi",

 

Marssireitti on: Uudenmaankatu-Hämeenkatu-Itäinen Rantakatu-Neitsytpolku ja urheilupuiston yläkentän viereinen hiekka-alue

 

 

MARSSI KAUPUNKILEHTI TURKULAISESSA

 

http://www.turkulainen.fi/artikkeli/54398-perinteinen-nappulamarssi-jalleen-sunnuntaina

 

 

 

Ohjelma

14.00 Kokoontuminen ja järjestäytyminen Tuomiokirkolla
14.30 Marssi (Porthanin puisto -> Urheilupuiston yläkenttä)
15.30 Saapuminen Urheilupuistoon
16.00 Turun Nappulaliigan ohjelmaa
16.30 Bändikoulun bändi esiintyy
17.15 Musiikkia ja vapaamuotoista ohjelmaa
18.30 Tapahtuma päättyy

--
Terveisin,
Harri Laaksonen
Puheenjohtaja
Turun Nappulaliiga Ry
Sairashuoneenkatu 6
20100 Turku
tel: +358 440 456191
harri.laaksonen@turunnappulaliiga.fi
www.turunnappulaliiga.fiLisätietoja: http://www.turunnappulaliiga.fi/toiminta/nappulamarssi_2011/