Huom! Alueen yhdyshenkilöt! Ensitalven alueen koulujen salivuorot haettava 15.4.2012 mennessä.

2.4.2012

Alueen yhdyshenkilö hakee kootusti kaikki alueensa joukkueiden salivuorot viimeistään 15.4.2012 mennessä !!!

 

 

Koulujen salivuorot anottavat alueiden yhdyshenkilöiden toimesta 15.4.2012 mennessä!

Syksy 2012kevät 2013
Hakuaika päättyy
27.8.2012–12.5.2013
15.4.2012

 
 
 
Huom! Vain ajoissa tulleet hakemukset huomioidaan varsinaisessa vuorojaossa. Myöhässä tulleet hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä vasta tämän jälkeen.
 
 
 
 
Liikuntavuorojen hakuohjeet
Vuoroja haetaan aina hakulomakkeella. Lomakkeen voi täyttää ja lähettää sähköisesti osoitteeseen liikunta.varaukset(at)turku.fi tai tulostaa ja lähettää postitse asiakaspalveluumme. Hakulomakkeita on saatavilla myös liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta.
Vakiovuoro
  • Hakuajat  Koulujen salit talvi 2012-2013  15.4.2012 mennessä
Jokaiselle ryhmälle/joukkueelle haetaan vuoroa omalla hakulomakkeella. Yhdistyksen tulee keskittää vuorohaku yhden yhdyshenkilön kautta.
Hakuaikana tulleet hakemukset
Vuorojako aloitetaan hakuajan päättymisen jälkeen. Ilmoitamme myönnetyistä vuoroista välittömästi, kun vuorojako on valmis. Lähetämme kirjaamisilmoituksen myönnetystä vuorosta yhdyshenkilölle. Yhdyshenkilön tulee vahvistaa myönnetyt vuorot palauttamalla toinen (kopio) kirjaamisilmoitus määräpäivään mennessä takaisin asiakaspalveluumme.
 
Hakuajan ulkopuolella tulleet hakemukset
Hakuajan jälkeen tulleet hakemukset käsitellään tulojärjestyksessä sen jälkeen, kun kaikki hakuaikana tulleet hakemukset on käsitelty ja asiakas on ne vahvistanut. Hakemusten käsittelyaika on kauden aikana maksimissaan kolme viikkoa. Varaustilanne on nähtävissä liikuntapaikkojen varauskalenterista. Vapaan ajan hakemisessa kannattaa katsoa vuoron vapaanaoleminen myös myöhemmin, koska ryhmät saattavat aloittaa harjoittelun eri vaiheissa kautta.
 
Avainten kuittaaminen
Useassa sisäliikuntapaikassa vuorolle tarvitaan avainkortti sisäänpääsyä varten. Ilmoitamme kirjaamisilmoituksen lisätietokohdassa, mikäli avain on kuitattava asiakaspalvelustamme. Varauksen yhdyshenkilö kuittaa avaimen kirjaamisilmoituksen kanssa. Avaimet palautetaan takaisin asiakaspalveluun välittömästi viimeisen käyttökerran jälkeen.
 
Vuorojen peruuttaminen
Mahdolliset peruutukset tehdään aina kirjallisesti joko asiakaspalvelussamme tai sähköpostilla osoitteeseen liikunta.varaukset(at)turku.fi. Maksua ei peritä, mikäli peruutus tulee kirjallisena kaksi päivää ennen varausta. Ilmoitathan perumisen yhteydessä kirjaamisilmoituksen numeron, peruttavan liikuntatilan, kellonajan ja viikonpäivän sekä sen, perutaanko vain yksi vuoro vai koko loppukauden varaus.