Mimmit futiskentälle 2012! 03-06 syntyneille tytöille tarkoitettu jalkapallokoulu.

25.4.2012

 

Mimmit Futiskentälle! 

Mimmit futiskentälle! on 2003-06 syntyneille tytöille tarkoitettu jalkapallokoulu. Kevätkauden 2012 aikana Turun Nappulaliiga järjestää yhdessä yhteistyöseurojen kanssa Mimmit Futiskentälle! – jalkapalloharjoituksia Raunistulan tekonurmella. Treenit kestävät tunnin kerrallaan, ja tavoitteena on tutustuttaa ja innostaa tyttöjä jalkapalloharrastuksen pariin. Harjoitukset Raunistulan tekonurmella sunnuntaisin klo 17-18. Jalkapallokoulun hinta on 30 euroa. Hinta sisältää ohjelman, ohjauksen ja harjoituspaidan. Ilmoittautuminen

Ensimmäiset harjoitukset Raunistulan tekonurmella 6.5.2012 klo 17-18

Harjoitukset:

6.5. klo 17-18 Raunistula

13.5 klo 17-18 Raunistula

20.5 klo 17-18 Raunistula

27.5 klo 17-18 Raunistula

3.6 klo 17-18 Raunistula

10.6 klo 17-18 Raunistula

17.6 klo 17-18 Raunistula

 

Ylesimmät kysymykset Mimmit futiskentälle-tapahtumista 

 

Kenelle MIMMIT FUTISKENTÄLLE on tarkoitettu ?
Tarkoitettu pääasiassa vuonna 2002-2006 (2007) syntyneille tytöille, vuonna 2007 syntyneitä voidaan ottaa mukaan, jos vanhemmat arvioivat lapsen omaavan valmiudet osallistua harjoituksiin. Mukaan voi tulla kaikki uudet ja jo joukkueissa olevat tytöt.

Mitä maksaa Mimmit FUTISKENTÄLLE KAUSI?
Koulun hinta on 30 euroa. Hinta sisältää ohjelman, ohjauksen, vakuutuksen ja harjoituspaidan.

Mitä mimmit futiskentälle tapahtumassa opetetaan ?
Tutustumme  jalkapalloon lajina, sekä opetellaan miten harjoituksissa ollaan ja miten siellä toimitaan. Tutustumme jalkapallokoulun aikana jalkapallon perustaitoihin, kuten kuljettamiseen, syöttöön, laukaisuun ja haltuunottoon. Opettelemme ryhmässä toimimista sekä yhteisten sääntöjen noudattamista.

Mitä varusteita tarvitaan ?
-
jalkapallo
- jalkapallo- tai lenkkikengät
- säärisuojat+sukat
- vesipullo

Miten ilmoittaudutaan ?
ilmoittautuminen tapahtuu TuNL:n nettisivujen kautta. Maksu suoritetaan koululaisille jaettavalla laskulomakkeella. Ilmoittautumislomake löytyy sivun alalaidasta.

Ketkä toimivat valmentajina ?
Koulun ohjaajina toimivat  TuNL:n, TuKV:n TuWen, Pyrkivän ja ÅIFK:n vähintään lastenohjaaja E-tason kurssin suorittaneet valmentajat. Toimintaa koordinoi TuNL:n valmennuspäällikkö.

Pitääkö vanhempien jäädä kentän laidalle harjoituksen ajaksi ?
Kaikki huoltajat ovat tervetulleita seuraamaan lapsensa harjoituksia. On jopa suotavaa, että lapsen huoltaja jää paikalle ainakin ensimmäisillä kerroilla jos hän epäilee, ettei lapsi osaa olla harjoituksissa ilman häntä. Jatkossa lapsen voi huoletta jättää ohjaajien huostaan.

Tärkeä!
Jos ja kun jäät seuraamaan harjoituksia, anna ohjaajien ohjata. Älä puutu harjoituksiin, sillä kaikki ohjaajat ovat saaneet koulutuksen tehtäväänsä. Älä myöskään patista lastasi, jos hän ei mielestäsi ole aktiivinen harjoituksissa. Jos jokin asia ei mielestäsi ole kohdallaan, ota yhteys johonkin paikalla olevaan valmentajaan.

Turnaukset ja pelitapahtumat
Palloliiton ohjeiden mukaan nuorimmissa ikäluokissa joukkueita ei aseteta sarjataulukkoon ja näin ollen sijoituksia ei kirjata. Meidän vanhempien on hyvä muistaa, että kyseessä on lasten tapahtuma eivätkä kilpailulliset tavoitteet astu kuvaan vielä moneen vuoteen. Annetaan lasten nauttia ja pelailla. Mahdollisesti kaudella voidaan järjestää pienimuotoisia pelitapahtumia kesällä aikataulujen niin salliessa?  

Vakuutus
Kaikki mimmit futiskentälle ilmoittautuneet ja osallistumismaksun suorittaneet vakuutetaan . Käytössämme on Pohjolan jalkapalloturva.

Miten tästä eteenpäin?
Tavoitteena on että jokainen tapahtumaan osallistunut  tyttö jatkaisi toimintaa TuNL:n aluejoukkueissa

Tyttöfutiksen kehityksessä mukana:   
Turun Nappulaliiga, Turun Weikot, Turun Kisa-Veikot, Turun Pyrkivä ja ÅIFK