Turun Nappulaliiga aloittaa -04 ja -05 syntyneiden Kaupparijoukkueet!

16.8.2012

 

Turun Nappulaliiga aloittaa -04 ja -05 syntyneiden Kaupparijoukkueet!

Turun Nappulaliigaan perustetaan tämän syksyn aikana kaksi uutta Kauppari, eli edustusjoukkue ikäluokkaa. Tänä syksynä toimintansa aloittavat  2004 ja 2005 syntyneiden joukkueet. Jatkossakin Kauppari toiminta tullaan aloittamaan jo F8 ikäluokasta alkaen, eli vuotta totuttua aiemmin. Vuonna 2013 on siis vuorossa 2006 syntyneiden Kaupparin perustaminen, jonka ensimmäiset pelitapahtumat järjestetään huhti-toukokuussa, jatkuen elokuussa 2013. Ryhmä aloittaa toimintansa loka-marraskuussa 2013. Tällä muutoksella pyrimme tarjoamaan innokkaille pelaajien aluille laadukkaampaa toimintaa ja lisäharjoitusmahdollisuutta jo vuotta totuttua aiemmin.

Ensimmäiset pelitapahtumat ovat -04 ikäluokan osalta seuraavasti:

24.8.2012 kello 17-18 Impivaaran jalkapallohallissa

27.8.2012 kello 17-18 Impivaaran jalkapallohallissa

Vastaavat -05 ikäluokan tapahtumat järjestetään:

31.8 kello 17-18 Impivaaran jalkapallohallissa

3.9 kello 17-18 Impivaaran jalkapallohallissa

Molempien ikäluokkien aluejoukkueiden joukkueenjohtajille ja valmentajille on lähetetty sähköpostitse ohjeet pelaajien nimeämisistä ensimmäisiin tapahtumiin.

-05 joukkueen vastuuvalmentaja on TuNL valmennuspäällikkö Marko Honkanen ja -04 ikäluokan vastuuvalmentaja julkaistaan mahdollisimman pian. Siihen asti valmennuspäällikkö vastaa myös koko -04 joukkueen toiminnasta. Mikäli olet kiinnostunut olemaan mukana nyt perustettavien kaikkiaan kuuden uuden ryhmän valmennuksessa, ole asiasta yhteydessä valmennuspäällikköön. Innokkaita valmentajia on jo nyt ilmoittautunut kiitettävän paljon mukaan toimintaan! 

Kauppariin valittavilta pelaajilta edellytetään ennen kaikkea innokkuutta harjoitteluun, yleistä liikunnallisuutta ja peruslajitaitojen hallitsemista. Elo-syyskuun aikana järjestettävien pelitapahtumien pohjalta valitaan pelaajat, joista muodostetaan Kaupparien kolme harjoitteluryhmää molempiin ikäryhmiin.

Turun Nappulaliigan Kauppari toiminta on edullinen ja laadukas mahdollisuus tarjota innokkaille ja tavoitteelliselle pelaajille mahdollisuus kehittymiseen jalkapalloilijoina. Kaupparien valmennuksesta vastaa korkeasti koulutetut ja kokeneet vastuuvalmentajat aina ensimmäisestä ikäluokasta lähtien. Kauppari maksu on 60 euroa vuodessa, normaalin nappulaliiga maksun (90€) lisäksi.

Turun Nappulaliiga tulee jatkossakin kehittämään Kauppari toimintaa järjestelmällisesti eteenpäin tarjoten parhaan mahdollisen ”futaajanuran” aloituksen nuorille Turkulaisille jalkapalloilijanaluille kohti heidän omaa henkilökohtaista huippuaan.

Valmennuspäällikkö tulee olemaan tiiviisti mukana jokaisen Kauppari joukkueen valmennuksen ja toiminnan suunnittelussa, valmentajien tukemisessa ja myös kaikista tärkeimmässä eli itse toiminnassa kentällä. Myös ikäluokkakohtaiseen oikeaoppiseen jalkapalloilijan fyysiseen harjoitteluun tullaan panostamaan jatkossa paljon lisää.

 

Lisätiedot:

Marko Honkanen

 

Valmennuspäällikkö

Turun Nappulaliiga ry

Sairashuoneenkatu 6, 20100 Turku

Puh / fax: +358 2 2357888

marko.honkanen@turunnappulaliiga.fi

www.turunnappulaliiga.fi