Turun Nappulaliiga palkitsi taas keskiviikkona 5.12.2012 omia toimijoitaan

7.12.2012


 

 

Turun Nappulaliiga palkitsi taas keskiviikkona 5.12.2012 omia toimijoitaan. Perinteiseen tapaan palkittiin toimijoita hopeisilla ja kultaisilla ansiomerkeillä. Valittiin Vuoden alue, vuoden yhdyshenkilö, vuoden uurastaja, vuoden vetäjä sekä palkittiin TuNL:n perustajajäsenen REINO LINKOSAAREN lahjoittama Lingon lautanen. Näiden lisäksi muistetaan myös vuoden pelinohjaajia sekä TuNL:n sukupolvien ketjuja.
 
Turun Nappulaliigan hopeisella ansiomerkillä 5 vuoden vapaaehtoistoiminnasta palkittiin seuraavat henkilöt:  Helena Aaltonen, Juha Eloranta, Arto Hairisto, Rauno Hautajärvi, Sarita Heinonen, Esa Hulkkonen, Teppo Huttunen, Pasi Huuskonen, Katja Ilhan, Anu Kankare, Lauri Kupila, Merja Kärpijoki, Kimmo Köpilä, Jarkko Lehtonen, Jussi Leinonen, Miia Nitschke, Peter Nuyttens, Mauri Paloheimo, Kimmo Pohjalainen, Kalervo Savolainen, JP Seulu, Pekka Sirkiä, Kati Toukola, Jouni Vuorinen sekä Juha Ylönen.
 
Turun Nappulaliigan kultaisella ansiomerkillä 10 vuoden vapaaehtoistoiminnasta palkittiin seuraavat henkilöt: Juhani Kuvaja ja Petri Vaahtera
 
 
-          Vuoden alue / Kehittynein alue
Kehittyneimmän alueen pokaalilla palkittiin alue, jossa on vuoden aikana tapahtunut erityistä kehitystä tai muutosta. Tänä vuonna alueella on pelaajamäärä kasvanut erityisesti pienten joukkueissa. Vuoden alue oli HANNUNNIITTU. Palkinnon nouti alueen yhdyshenkilö Sami Kokkala
 
 
 
 
-          Vuoden yhdyshenkilö (Pendun pytty)
Pentti ”Pendu” Laaksonen lahjoitti seuralle nimikkopalkinnoksi Pendun pytyn, jolla muistetaan vuoden alueyhdyshenkilöä.
Alueiden yhdyshenkilöt ovat avainasemassa tiedonkulussa seuran ja aluejoukkueiden välillä, yhdyshenkilöt vastaavat omalla alueellaan monista käytännön asioista ja toimivat valmentajien ja joukkueenjohtajien linkkeinä toimistolle päin. Toimistolle yhdyshenkilöt ovat kullanarvoisia.
Tänä vuonna vuoden yhdyshenkilö oli Åbo Unitedin Pia Kallio.
 
 
 
-          Vuoden uurastaja
vuoden uurastaja tekee vahvaa vapaaehtoistyötä aluejoukkueessa ruohonjuuritasolla. Tämän vuoden uurastaja on jo usean vuoden ajan valmentanut kahta aluejoukkuetta oman työnsä ohella. Eikä välttämättä ihan helpommalla alueella. Vuoden uurastajan tittelin sai Varissuon Kimmo Pohjalainen.
 
 
 
-          Vuoden vetäjä
Vuoden vetäjä eli valmentaja jaetaan myöskin joka vuosi. Tänäkin vuonna palkintoja pitäisi jakaa useammalle valmentajalle, mutta kun vain yksi valitaan, niin tänä vuonna tuo pysti kuuluu tyttöpuolen vetäjälle.
Tänä vuonna vuoden vetäjä on pitänyt sinnikkäästi käynnissä tyttöfutista ja erityisesti tyttöjen kaupparitoimintaa.  Vuoden 2012 vetäjä on Elli Tuomi.
 
 
-          Lingon Lautanen
Seuramme pitkäaikainen sihteeri, perustajajäsen ja Suomen Nappulaliigaliiton hallituksen jäsen ja seuramme ensimmäinen kunniajäsen REINO LINKOSAARI on lahjoittanut jaettavaksi ansioituneelle seuratyötekijälle tai valmentajalle TuNL:n johtokunnan harkinnan mukaan joka vuosi "LINGON LAUTASEN", Lautasta on jaettu vuodesta 1981 lähtien.Tänä vuonna tuon lautasen saa henkilö joka aina on valmiina auttamaan toimintaamme oman työnsä ohella.
Lingon lautasen sai REIJO PIHL
 
 
 
-          Vuoden pelinohjaajat
Myöskin Pelinohjaajia tullaan muistamaan ja heille toimitetaan kauden muistopalkinnot. Valinnat on tehty ottelukorttien perusteella. Tänä vuonna palkintojien saajia on 11 ja he ovat: Juho Aaltonen Hir., Erol Ates, Dan Holm Åbo Utd, Esa Hulkkonen, Pää/Kauppari, Vesa Karlström Hep., Jarmilla Liimatainen Pan., Viljami Liimatainen, Iida-Sofia Marttia, Fanny Mäkelä Åbo Utd, Elli Pikkujämsä sekä Jarkko Seppänen Kär.   
 
 
 
 
-          Sukupolvien ketju
Myöskin Sukupolvien ketjua tullaan muistamaan. Sukupolvien ketjun kriteerinä ovat Vähintään kolme sukupolvea perättäin TuNL:n toiminnassa olleet, joko pelaajina tai toimihenkilöinä. Tänä vuonna sukupolvien ketjun palkinnot saavat: 
- Reima Heinonen, Miikka Heinonen ja Lenni Heinonen
- Jyrki Liuke, Jaakko Liuke, Kaarlo ja Niilo Liuke
- Anne Paloheimo, Mauri Paloheimo ja Mira Paloheimo
- Klaus Grannas, Alisa Grannas ja Pihla Anttila
- Antti Köpilä, Kimmo Köpilä, Eliel ja Mikael Köpilä
- Rauno Arppe, Tiina Pir ja Emre Pir
- Rauno Arppe, Toni Arppe, Nikolai ja Aleksanteri Arppe.