MUISTUTUKSENA! TuNL ja Intersport Megastore Länsikeskus ostokset

5.11.2014
 

 

 Tiedoksi vielä Intersport Megastoren ostohyvityksestä.  Kaikki ostokset/bonukset kertyvät alueen (aluetilin) toimintaa varten. Muista aina mainita oma alueesi mihin ostoksesi bonukset ohjataan. HUOM! bonuksia ei ohjata yksittäisten joukkueiden tilille vaan ainoastaan aluetileille! Kunkin kauden loppupuolella kauppias maksaa markkinointihyvitettä Alueille niiden kaikista listatuista ostoista seuran pätilille, josta ne hyvitetään lyhentämättöminä alueiden tilille.

 

2.11.2012: Turun Nappulaliiga ry ja Urheilukauppa Intersport Megastore Länsikeskus ovat tehneet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen.
 
Nyt solmitun sopimuksen avulla Intersport Megastore haluaa tukea paikallista seuratyötä sekä kantaa yhteiskuntavastuuta alueella.
 
Seuran jäsenistölle kuuluvat kaikki eri lajien seurahinnastot, jotka ovat kulloinkin voimassa kauppiaan liikkeessä (esim. juoksujalkineet, sisäpelikengät, salibandymailat jne.) Miesmyyjät tietävät näistä kaikista seurahinnoista.
 
Lisäksi kun seuran jäsenet asioivat kauppiaan liikkeessä ja ovat ostamassa ovh-hintaisia tekstiilejä, mainitsemalla kassalla että on kyseisestä seurasta, saavat he ovh-hinnasta alennusta -20 %.
 
Jäsenten pitää aina muistaa asioidessaan liikkeessä kassalla mainita mistä TUNL:n ALUEELTA hän on, VAIN siten ostot kirjautuvat järjestelmään. Asian voi myös itse tarkistaa jälkikäteen kuitista, jossa alueen tai joukkueen nimi on mainittu.
 
Seuran jäsenistöllä tarkoitetaan seuraavia henkilöitä: pelaajat, toimihenkilöt, pelaajien perheet = sisarukset, vanhemmat ja isovanhemmat.
 
Kunkin kauden loppupuolella kauppias maksaa markkinointihyvitettä Alueille niiden kaikista listatuista ostoista.
 
Seurakauppaa hoitaa kaksi henkilöä TuNL:n suuntaan :
Kalle Karhunen 02-4120115; kalle.karhunen@intersport.fi
Pekka Kari 02-4120125; pekka.kari@intersport.fi
 
 

 

Turun Nappulaliigan varustemerkkinä jatkaa vanhaan malliin NIKE