Fortum Tutor omatoimisen harjoittelun videot: Playbook

22.4.2013


Fortum Tutor ohjelma on luonut 6-9 vuotiaille pelaajille nettiin omatoimisen harjoittelun videomateriaalipankin, jossa on harjoittevinkkejä pelaajien omalla ajalla tapahtuvaan treenaamiseen. Videoihin liittyy myös jokaiselle halukkaalle pelaajalle jaettava vihkonen, johon pelaajat keräävät tarroja omien suoritustensa onnistumisten merkeiksi.

Vihkot ja tarrat tulevat Nappulaliigan toimistolle toukokuun alkupuolella ja on toivottavaa että mahdollisimman moni joukkue ottaisi ne käyttöönsä innostaakseen pelaajia omatoimiseen harjoitteluun. Tiedotamme joukkueita tarkemmin, kun materiaalit ovat toimistolle saapuneet. Videot ja lisäohjeet ovat kuitenkin katsottavissa heti alla olevasta osoitteesta.

http://www.fortumtutor.fi/playbook/ 

Omatoimisella harjoittelulla taitavaksi pallonkäsittelijäksi!

______________________________________________________________________

Fortum Tutor –ohjelma pähkinän kuoressa

 

Valtakunnallisen Fortum Tutor -ohjelman ideana on kehittää juniorijalkapalloilun parissa toimivien ohjaajien ja valmentajien taitoja. Tutor-toiminnan avulla halutaan taata kaikille lapsille innostava harrastusympäristö ja osaava valmentaja. Kohderyhmänä ovat alle 12-vuotiaiden lasten valmentajat, ja erityishuomio ohjelmassa on 5–8-vuotiaissa.

 

Turun Nappulaliigan tutoreina toimivat pitkän linjan turkulaiset jalkapallovaikuttajat Pauli Koski ja Juha Lipponen.