TuNL koulutti ahkerasti valmentajiaan vuonna 2013

12.11.2013

Turun Nappulaliigan sisäisiin valmennuskoulutuksiin osallistui vuonna 2013 yhteensä huikeat 84 eri valmentaaja. Kun mukaan lasketaan ikäluokkakohtaiset valmentajakoulutukset ja muut teemakoulutukset, on TuNL koulutukset tavoittaneet tänä vuonna yhteensä lähes 160 eri valmentajaa!

Nappulaliigan sisäiset koulutukset ovat seuralle tärkeä keino jalkauttaa valmennustietoutta aluejoukkueisiin. Sisäisten koulutusten avulla koulutuksissa pystytään paneutumaan paremmin juuri aluejoukkueiden tarpeisiin ja parantamaan täten toiminnan laatua laajalla rintamalla. Seurassa on lähes 300 ohjaajaa/valmentajaa ja valmennuskoulutukset ovat täten tärkeä keino jakaa tietoa heille kaikille.

Seuran tavoitteena onkin että jokaisessa joukkueessa olisi vähintään yksi E-kurssin käynyt valmentaja. Seuravaa E-valmentajakoulutus järjestetään 11.tammikuuta 2014. Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä.

http://www.turunnappulaliiga.fi/valmentajille/koulutus/e-tason-valmentajakoulutus-2014/


TuNL sisäisissä koulutuksissa koulutetut valmentajat vuonna 2013

E-taso 32 valmentajaa

D1 Taidon opettaminen 15 valmentajaa

D2 Taitavuus 18 valmentajaa

D3 Pelikäsityksen opettaminen 21 valmentajaa

D4 Maalivahtiosana joukkuetta 16 valmentajaa

 

Suuri kiitos kaikille tänä vuonna koulutuksiin osallistuneile! Tehdään ensi vuodesta yhdessä vielä hienompi koulututtautumisen kannalta!