Nappulaliigan 03/04 tytöt edustivat hienosti Porissa Loppiaisena...

7.1.2014


 

15h, 12 peliä, KäHen ja Aunelan tytöt Porissa.
 
Huh, huh ja kerran vielä huh. Käytiin KäHen ja Aunelan tyttöjen kanssa Porissa Karhuhalliturnauksessa (T03-04 tytöille) loppiaisena näyttämässä miten jalkapallo pelataan. Turnaukseen lähdettiin aamulla klo 7.00 Impivaaran pihalta yhteisbussilla ja saavuttiin samaiseen paikkaan klo 22.10. Jo menomatkalla oli huomattavissa positivista virinää ja iloista sananhelinää bussissa ja se oli alkusoittoa hienoille peleille ja mukavalle yhteisololle. Aamun ensimmäinen peli oli heti tiukka paikallisvääntö KäHen ja Aunelan tyttöjen välillä. Peli oli äärimmäisen tasainen ja päättyikin 1-1. Tulosveikkaus osui oikeaan.  Pelejä Karhuhallissa oli molemmilla joukkueilla 6 päivän aikana ja Porista päästiin starttamaan takaisin vasta ilta seitsemän jälkeen.
 
KäHen joukkue pelasi turnauksessa upeasti ollen turnauksen ainoa tappioton joukkue. Päivän toisessa pelissä pelattiin Maps:in kanssa 0-0 tasan. (syksyllä hävittiin 9-0) Kolmannesta pelistä otettiin voitto 1-0 EuPaa vastaan, pelin ollessa koko ajan täydellisessä kontrollissa ja maalipaikkoja oli vaikka 10-0 voittoon. Voittojen tiellä jatkettiin myös seuraavassa pelissä kun ToVea vietiin 2-0. Komeimmat lukemat saatiin taululle päivän viidennessä pelissä jossa vastaan tuli LaJy. 9-0 ja kohti viimeistä peliä. Viimeinen peli MuSaa vastaan. Alla viisi kovaa 7vs7 peliä ja väsymys alkoi hieman painaa. Ottelu oli tyttöjen täydellistä hallintaa ja voiton ainoana esteenä oli 6 kertaa maalinkehikko ja MuSan maalivahti. Ottelu päättyi jännittävien viimeisten laukausten jälkeen 0-0. Selkä ei tytöillä painunut pitkän päivänkään jälkeen kasaan vaan ylpeästi kävimme pokkaamassa mitalit. Parhaaksi pelaajaksi valittiin Veera Kokkala. Turnauksessa jokainen pelaaja näytti parasta osaamistaan ja oli ilo seurata kuinka vastustaja toisena jälkeen tuskastui jopa muurinomaiseen puolustukseemme. Maalisuhde oli päivän aikana 15 tehtyä ja 1 päästetty. Ei jättynyt jossiteltavaa. LOISTAVAA TYTÖT.
 
Aunelan  toinen peli oli LaJyä vastaan ja päättyi 2-0. Kolmanteen peliin Aunela laittoi lisää puita pesään ja hurjan kannustuksen saattelemana voitto ToVesta irtosi selvin 3-0 lukemin. Neljäs peli MuSaa vastaan oli KäHen vastaan pelin kaltainen. Tytöt loivat upeasti maalipaikkoja toisensa jälkeen hienojen sommitelmien päätteeksi, mutta palloa ei saatu maaliin edes millään. FT 0-0.  Seuraavaan peliin vastaan asettui  Maps. Peli oli rajua taistelu ja riemukas voitto irtosi lukemin 1-0. Taisi valmennuskaksikkokin ottaa muutaman askeleen pelin aikana…oli se niin jännittävä peli.  Illan viimeiseen peliin asettui vastaan EuPa. Peli oli äärimmäisen tasainen Aunelan hallitessa kenttätapahtumia. Peliä päättyi kuitenkin naapurin 2-0 voittoon. Jossiteltavaakin jäi tuomarin hylätessä Aunelalta selvän maalin 1-0 tilanteessa. Aunela tytöt palkittiin myös hienoilla mitaleilla ja parhaana palkittiin Sofie Grönroos. HIENOA TYTSKYT.
 
Turnaus oli kaiken puolin hieno ja tytöistä, jokainen, pelasi aivan upeasti. Monelle 7vs7 pelit olivat melkein ensimmäisiä ja olikin hienoa seurata kuinka harjoittelu on tehnyt tulosta. Upeita suorituksia niin yhdessä kuin joukkueena ja formi pysyi kasassa. Allekirjoittanut oli kerrankin kannustusjoukoissa. Meitä olikin matkassa iso joukko ja uskonpa että Karhuhallissa kyllä kuului, että olimme mukana… J. Huivit heiluivat ja kannustus raikasi.
 
Paluu matka alkoi Porista klo 19.00 ja saavuimme Raumalle syömään kahdeksaa ennen. Pastan, jälkkäreiden ja pitkän päivän jälkeen, ääni (hieman) taantui bussissa loppumatkaksi (ZZZZZZ). Päivä oli todella antoisa ja mukava. Järjestelyt joukkueemme osalta oli jälleen kerran hoidettu äärimmäisen hienosti. Kiitos Pauliinalle ja Villelle ja muille. Iso kiitos myös kaikille kannustusjoukoille. Meitä oli bussi täynnä ja niin sen pitääkin olla. Ennenkaikkea kiitos kuului tytöille. Kiitos upeista hetkistä ja peleistä Poris. Saatiin jännittää……
 
Kähe Porissa: Siiri, Repe, Saara, Kerttu, Veera, Hemppa, Fanni,Salla, Mimmi, Aino P, Alisa ja Niina
 
Aunela Porissa: Sofie, Mona, Aicha, Jawhara, Naimo, Ritu, Aada, Jessica, Neea ja Julia.
 
 
Raporttia kirjoitti
 
Juha