TuNL:n kenttä valmistunee elo-syyskuun aikana

27.6.2014

TuNL:n tekonurmikenttä valmistuu Kaurakadun päähän...
TuNL:n tekonurmikenttä valmistuu Kaurakadun päähän...
Terveystalo vahvasti tukemassa nappulatoimintaa...
Terveystalo vahvasti tukemassa nappulatoimintaa...

 

TIEDOTE - 27.6.2014
 
Turun Nappulaliiga rakennuttaa oman harjoituskeskuksen Peltolanpuistoon

Turun Nappulaliigan toimintaolosuhteet parantuvat huomattavasti, kun se aloittaa oman harjoitus- ja valmennuskeskuksensa rakennustyöt Turun Peltolanpuistossa. Kolmivaiheinen rakennusprojekti alkaa välittömästi ja sen ensimmäinen vaiheen on tarkoitus valmistua jo tämän vuoden syyskuuhun mennessä. Kesän aikana valmistuu harjoituskenttä sekä sitä ympäröivät aitaukset. Kentästä tulee täysimittainen (90 x 55 m) keinonurmikenttä.
Vuosien 2015 ja -16 aikana harjoitus- ja valmennuskeskus saavat ympärilleen pukeutumis- ja sosiaalitilat, koulutustilat sekä lasten leikkialueen minikenttineen. Turun Nappulaliiga siirtää myös oman toimistonsa Sairashuoneenkadulta Peltolanpuistoon. Turun Nappulaliiga on vuokrannut alueen Turun kaupungilta 20 vuoden mittaisella vuokrasopimuksella.
- Turun Nappulaliigan alueellinen toiminta pysyy tietysti ennallaan, mutta pystymme keskittämään esimerkiksi kaiken koulutustoimintamme Peltolanpuistoon. Tämä on valtava kehitysaskel koko Turun Nappulaliigan toiminnalle, kun meillä on kaikki olennaiset puitteet yhdellä ja samalla alueella, Turun Nappulaliigan puheenjohtaja Kari Karlsson painottaa.
Turun Nappulaliiga on saanut hankkeelleen tukea Turun kaupungilta, Turun ELY-keskukselta, Suomen Palloliitolta sekä yksityiseltä sektorilta. Harjoitus- ja valmennuskeskuksen kenttä nimetään pääyhteistyökumppaninsa mukaan Terveystalo Areenaksi.
- Ilman yhteistyökumppaneitamme tämä hanke ei olisi ollut mahdollinen. On todella hieno asia, että lasten ja nuorten jalkapallon harrastamiseen ja liikkumiseen yleensäkin satsataan näin pitkäjänteisellä ratkaisulla, Karlsson kiittelee.
Vuonna 1965 perustettu Turun Nappulaliiga on yksi Turun suurimmista urheiluseuroista. Sen toiminnassa on mukana lähes 2000 tyttöä ja poikaa sekä reilut 300 toimihenkilöä. Tällä kaudella Turun Nappulaliigalla on 160 joukkuetta 17 kaupunginosassa ja lisäksi seuran sisällä toimii ruotsinkielisten turkulaisten lasten oma alue, Åbo United. Turun Nappulaliigan sarjoissa pelataan tänä vuonna lähemmäs 1700 sarjaottelua. 

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Kari Karlsson p. 02-510 1300 tai kari.karlsson@balticmarine.fi  
Toiminnanjohtaja Teuvo Mäkinen p. 02-2357 888 tai teuvo.makinen@turunnappulaliiga.fi
Juha Impilä, kaupallinen johtaja, Länsi-Suomi, Terveystalo 040-5440754 tai juha.impila@terveystalo.com