TuNL T04/05 Hyundai Cupissa Halikossa viikonloppuna

18.8.2014


 

Lauantaina 16.8 pelattiin Halikossa Hyundai Cup johon lähdimme sekä kilpa- että haastesarjajoukkueilla matkaan. TuNL T04/05 valkoinen voitti alkusarjassa, Tikka/Kapyn, Kaapon ja Nice-futiksen maalisuhteella 10-0.
Haastesarjassa TuNL T04/05 siniselle lohkovoitto tuli myös puhtaalla pelillä. Voitot tulivat Raifusta, Tikka/Kapysta ja Piffenistä. Välierät olivat molemmilla tiukkoja. Jalka alkoi jo hiukan painamaan, mutta molemmat taistelivat 2-1 voitot vastustajistaan,valkoinen MU Bratzista ja sininen oman seuran 05/06 tytöistä. Täytyy sanoa, että Laihonen/Pihl valmennuskaksikko on saamassa melkoisen ryhmän 05/06 tytöistä. Pelasivat todella hienosti ja taistelivat loppuun asti. TuNL T05/06 voitti haastesarjassa pronssia rankkareiden jälkeen. Haastesarjan loppuottelu UPK:ta vastaan oli kovaa taistelua. Vastustajalla oli todella urheilullinen liikkuva joukkue. Taisipa mukana olla 03-tyttöjäkin. Peli hävittiin 2-0, mutta palkinto tiukasta turnauksesta oli loistava. Sinisestä palkittiin respectpelaaja ja tsemppari: palkinnot menivät Ella "Eltsi" Hirvoselle ja Anna-Kaisa "AK" Mäenpäälle. Valkoisella finaalivastus oli alkusarjasta tuttu Tikka/Kapy. Peli varsinaisen peliajan jälkeen oli 1-1, rankkarit edessä. Huiman rankkukisan jälkeen juhlat alkoivat valkoisella joukkueella. Upea turnausvoitto. Tikka/Kapy on todella hyvin pelaava, taitava joukkue jota vastaan on aina mukava pelata. Kevään turnauksessa hävisimme heille, tällä kertaa osat vaihtuivat. Valkoisesta joukkueesta palkittiin Vanessa "Vane" Nieminen ja Helmi "Hemppa" Vitikka.
Turnaus oli kaiken puolin nappisuoritus. Tytöt ovat tehneet upeasti hommia treeneissä ja tulosta syntyy. Jokainen pelaaja antoi kaikkensa kentällä ja käyttäytyminen turnauksessa oli niinkuin aina upeeta.  Valmentajana oli upea seurata tyttöjen toinen toistaan hienompaa peliä ja taistelua. Kovaääninen valmennus oli välillä tulisilla hiilillä, turnauspelien ollessa todella jännittäviä. ISO kiitos kaikille mukana olleilla ja erityisesti tietenkin tytöille, mutta myös Upealle kannustusryhmälle jota oli saapunut iso joukko mukaan Turusta.
Seuraava turnaus pelataankin Turussa. Oma International Fiendship Tournament ITF 2014 tärähtää käyntiin 6.9 klo 09.00 Parkin kentällä.
Ikäluokan kovimpia joukkueita Suomesta ja Spånga IS sekä Älvsjö AIK FF Tukholmasta.
Tervetuloa seuraamaan.
TuNL T04/05 Halikossa
Valkoinen:
Helmi Vitikka
Vanessa Nieminen
Aada Järvinen
Aicha El Aissaqui
Rianna Nurmi
Aliisa Eloranta
Kerttu Kairinen
Elle Pirkanniemi
Oona Mattila
Larissa Kisonen
Sininen:
Ella Hirvonen
Reetta Saario
Rania Barbata
Salla Mäki
Minea Torikka
Fanni Lahtivuori
Aino Pukkala
Anna-Kaisa Mäenpää
Essi Nuorela
Neea Hakala
 
Tästä on loistava jatkaa.
Coach Juha