Helmikuun vapaaehtoistoimija

27.2.2015

helmikuun vapaaehtoistoimija Ville-Pekka Saario
helmikuun vapaaehtoistoimija Ville-Pekka Saario

Helmikuun 2015 vapaaehtoistoimija on Ville-Pekka Saario, tyttöjen D-12 harrasteryhmän TuNL Limen ja Mimmit futiskentälle  –jalkapallokoulun valmentaja.

 

Ville-Pekka, millainen on nappulaliigaurasi?

-Itse en ole koskaan pelannut Turun Nappulaliigassa. Omat tyttöni aloittivat pelaamaan vuonna 2009, ja silloin ajauduin mukaan, ensin isänä kentän laidalle ja siitä hyvinkin nopeasti valmentajaksi Hepparin tyttöihin kun sinne perustettiin tyttöjoukkue. Kolme-neljä vuotta olin mukana kahdessa Hepparin tyttöjoukkueessa ja kun Hepokullan, Kärsämäen ja Aunelan 03/04 tyttöjoukkueet yhdistettiin syksyllä 2013, niin jatkoin sen vastuuvetäjänä viime kauden. Syksyllä aloitettiin sitten tämä 02-04 tyttöjen harrastejoukkueen toiminta.  Mimmit futiskentälle –jalkapallokoulussa olen ollut myös vetäjänä vuoden ajan melko säännöllisesti.

Ville-Pekan suosikkijoukkue on ManU ja lempiruoka Janssonin kiusaus.

Muille vapaaehtoistoimijoille Ville-Pekka vinkkaa: rohkeasti mukaan vain, jokainen osaa jotakin! Nappulaliigan toiminnassa ei tarvitse olla jalkapallotietäjä, mikä tahansa lajitausta auttaa. Paljon tärkeämpää on pedagoginen osaaminen, kyky tulla toimeen lasten kanssa, niillä taidoilla pääsee pitkälle. Kaikki opettajat toimintaan mukaan, toivoo Ville-Pekka.