Elokuun vapaaehtoistoimija

9.9.2015


Elokuun vapaaehtoistoimija on Tuomas Hyrsky, Hepokullan -06 joukkueen valmentaja.

Tuomaksen nappulaura on alkanut aikoinaan Hepokullan-86 joukkueessa pelaajana, siitä ura jatkui oman veljen joukkueen, Hepokullan-93, valmentajana.

Hepokullan -06 joukkueeseen valmentajaksi Tuomas päätyi sattumalta, kotipihan poikien pelejä seurattuaan, omia lapsia ei Tuomaksella vielä ole.
Tuomas on ollut Heppari-06 joukkueen toiminnassa mukana alusta asti.

Omasta nappulaliiga-ajastaan Tuomakselle ovat jääneet mieleen erityisesti matkat ja leirit, tästä syystä myös Hepokullan-06 joukkue onkin osallistunut mm. Särkänniemi Cupiin ja käynyt koko nappulaliigan ajan ainakin kerran vuodessa leireilemässä pitkän viikonlopun ajan.

Hepokullan-06 joukkueessa on hyvä tekemisen meininki, pelaajien vanhemmat ovat alusta asti olleet toiminnassa mukana aktiivisesti, valmentajalla on mahdollisuus keskittyä valmentamiseen kun vanhempien muodostama tukirinki pitää huolen kaikesta muusta, kertoo Tuomas. Tällä hetkellä joukkue treenaa pari kertaa viikossa.

Tuomaksen lempijoukkue on Bayern München ja lempiruoka on tavallinen kotiruoka – mieluiten jonkun muun valmistamana.

Tuomaksen mukaan vapaaehtoistoiminnassa pitkälle vievät hyvä mieli, positiivinen asenne ja tasapuolisuus. Kun tykkää siitä mitä tekee, silloin toiminnassa onnistuu. Tuomas kutsuu kaikki rohkeasti mukaan vain, kun joukkueessa on hyvä työnjako, toiminta sujuu kitkatta. Aina voi pelata!