TuNL 06 white miniturnauksessa

27.10.2015

Pelaajat vasemmalta: Niklas Heikkilä, Joona Rouhikko, Lassi Koskinen, Anssi Lehtonen, Otso Juvonen, Lauri Koskinen, Viljami Paukku, Frans Ääritalo ja Vilho Luotonen. Maalivahtina edessä Jonas Luotola
Pelaajat vasemmalta: Niklas Heikkilä, Joona Rouhikko, Lassi Koskinen, Anssi Lehtonen, Otso Juvonen, Lauri Koskinen, Viljami Paukku, Frans Ääritalo ja Vilho Luotonen. Maalivahtina edessä Jonas Luotola

TuNl06 Whiten pojat matkasivat lauantaina 24.10.2015 miniturnaukseen Espooseen, jonka järjestäjänä toimi Fc Kasiysi.

Keli oli aamupäivällä syksyisen kirpeä, mutta menoa se ei haitannut.

Pelaajat löysivät vanhempiensa kanssa ajoissa paikalle, vaikka pelipaikka oli ihan vieras ja vastustajina oli uusia tuttavuuksia.

 

Ensimmäisen pelin vastustajana oli LePa.

Pelaajia jännitti ihan hirmuisesti ennen turnauksen avauspeliä, mutta kun pojat pääsivät kentälle, ei jännityksestä ollut tietoakaan. Ensimmäisen puoliajan jälkeen peli oli meille 4-0.

Toisella puoliajalla pojat rauhoittivat peliä ja peli päättyi 4-0.

 

Sitten tuli toisen pelin aika ja vastustajana oli turnauksen isäntäjoukkue Kasiysi.

Ottelu alkoi todella tasaisissa merkeissä, molemmilla oli muutamia paikoja, mutta molemmissa päissä oli todella hyvät maalivahdit.

Pitkään mentiin tasaisissa lukemissa, kunnes meille tuli onnistuminen ja silloin ketsuppipullo ns. räjähti. Peli päättyi meille 6-0.

 

Kolmas ja viimeinen ottelu kun alkoi, kerroimme valmentajakollegani (Harri Niinikoski) kanssa, että nyt pojat, valmennus on aivan hiljaa ja kertoo vain vaihdot, muuten pojat pelaatte omaa peliänne ja autatte toinen toisianne. Vastustaja (EPS) sai onnekaan maalin melko alussa, mutta pojat eivät siitä lannistuneet. Yritys oli hyvä ja paikkoja luotiin, mutta maalipuiden sisään palloa ei saatu, kunnes peliaikaa oli jäljellä noin 2 minuuttia. Sitä ennen oli pelattu pelkästään vastustajan kenttäpäässä, joten tasoitus oli aivan oikeutettu. Valmennus oli luonnollisesti onnellinen poikien puolesta. Mutta mutta, pelaajat olivat ilmeisesti keskenään sitä mieltä, että tämä ei riitä ja runttasivat väkisin viimeisellä sekunnilla voittomaalin. Heti maalin jälkeen tuli päätösvihellys ja siitähän juhlat alkoivat.

 

En voi liikaa kehua sitä yhteishenkeä, joka jokaisesta pelaajasta huokui ja oli ilo katsoa kuinka he pelasivat yhdessä sovittua peliä nimeltä jalkapallo, siinä pallo ja pelaajat liikkuivat todella upeasti.