Turun Nappulaliiga palkitsi taas toimijoitaan perjantaina

8.12.2015

Perinteinen glögi-ilta pidettiin perjantaina 5.12.2015 ja samalla palkittiin taas ansioituneita nappulaliigalaisia

 

ALOITIMME KUUKAUDEN VAPAAEHTOISTOIMIJASTA ELI MARRASKUUN VAPAAEHTOISTOIMIJA!

Marraskuun kuukauden vapaaehtoistoimija on pitkän linjan nappulaliigalainen. Hänen talkooapuunsa voi aina luottaa. Marraskuun vapaaehtoistoimijan puoleen voi kääntyä kun kaipaa tietoa nappulaliigan historiasta, säännöistä tai vaikkapa glögin sekoittamisesta,   Markku Helkkala!

 

TuNL hopeiset merkit

Turun Nappulaliigan hopeisella ansiomerkillä 5 vuoden vapaaehtoistoiminnasta palkittiin tänä vuonna seuraavat henkilöt.
Ville Virtanen (Hal), Ville-Pekka Saario (tytöt), Risto Ranta (Lin /jk), Tapio Peltomaa (Poh/jk), Miikka Heinonen (Run), Mikko Laasola (Uit), Pasi Toiviainen (Han/Hirvensalo),
Annika Mauno (Uit/D-harraste), Timo Erkkilä (Uit /D-harraste), Mika Salonen (Hep), Tuomas Hyrsky (Hep), Antti Bang (Åbo Utd) , Jaana Tulonen (Kär), Jari Tulonen (Kär), Päivi Liimatainen (Lin), David Oliva (Uit), Marko Tuohimaa (Uit), Satu Alanen (Uit), Jaakko Söderström (Kup), Mikko Lappalainen (Kup), Peter Boström (Lin) sekä Maria Smidslund (Uit)

 

TuNL kultaiset merkit

Turun Nappulaliigan kultaisella ansiomerkillä 10 vuoden vapaaehtoistoiminnasta palkittiin  JONNE SAIVOSALMI (Kup)

 

 

Turun Nappulaliigan 50-vuotisjuhlavuonna palkittiin myös seuraavin palkinnoin

 

Vuoden alue palkinto / Kehittynein alue

Kehittyneimmän alueen pokaalilla palkittiin alue, jossa on vuoden aikana tapahtunut erityistä kehitystä tai muutosta positiiviseen suuntaan. Viime kaudella pystin pokkasi Pohjolan alue.
Kehittyneimmän alueen palkinnon sai tänä vuonna alue, jossa varsinkin pienten ikäluokkien toiminta on hyvin koordinoitua ja toimivaa. Alueella yhdyshenkilön tehtävät kiertävät hienosti aina toiseksi vanhimman ikäluokan joukkueella.
Kehittynein alue 2015 on Uittamo

.

 

 

Vuoden yhdyshenkilö palkinto (Pendun pytty)

Edesmennyt Pentti ”Pendu” Laaksonen lahjoitti seuralle nimikkopalkinnoksi Pendun pytyn, jolla muistetaan vuoden alueyhdyshenkilöä.

Alueiden yhdyshenkilöt ovat meille toimistolle sekä myöskin alueen omille joukkueille kullanarvoisia ja avainasemassa tiedonkulussa seuran ja aluejoukkueiden välillä, yhdyshenkilöt vastaavat omalla alueellaan monista käytännön asioista ja toimivat valmentajien ja joukkueenjohtajien linkkeinä toimistolle päin. Viime vuonna tämä titteli meni Kärsämäkeen Kari Kajuutille.

Tämän vuoden yhdyshenkilö ei luultavasti ole edes huomannut hoitavansa alueensa yhdyshenkilön tehtäviä. Hän on kuitenkin aktiivinen sekä omassa joukkueessaan että omalla alueellaan ja on toimiston suuntaan tarmokkaasti yhteydessä oman alueensa asioista: Vuoden yhdyshenkilö 2015 on Sonja Laine, Hepokulta

 

 

Vuoden uurastaja palkinto

Vuoden uurastaja tekee vahvaa vapaaehtoistyötä joukkueessa ruohonjuuritasolla.
Vuosi sitten tämä titteli meni Uittamon David Olivalle.
Vuoden uurastajan palkinnolla palkitaan vapaaehtoistoimija, joka on onnistunut pitämään omassa joukkueessaan kaikki langat käsissään huolimatta välillä hyvin yllättävistä ja haasteellisista käänteistä. Aikaa ja energiaa säästämättä vuoden uurastaja on saanut joukkueensa toimimaan paljon, paljon paremmin kuin  hyvin.
Vuoden uurastaja D-13 harrastejoukkue: Annika Mauno.

 

 

Lingon Lautanen palkinto

Turun Nappulaliigan pitkäaikainen sihteeri, perustajajäsen ja seuramme ensimmäinen kunniajäsen REINO LINKOSAARI on lahjoittanut jaettavaksi ansioituneelle seuratyötekijälle tai valmentajalle TuNL:n johtokunnan harkinnan mukaan joka vuosi "LINGON LAUTASEN", Lautasta on jaettu vuodesta 1981 lähtien jolloin sen yhdessä saivat Pentti Halkio, Pentti Laaksonen ja Reijo Luhtasela. Viime kaudella Lingon lautasen sai Runosmäen Petri Vaahtera. Tänä vuonna Lingon lautanen meni henkilölle, joka on oman joukkueensa lisäksi ottanut vastuuta toiminnasta alueellaan hyväntuulisesti ja joustavasti:
Lingon lautanen 2015  Mauri Paloheimo.
 

Ja lopuksi….

 

Vuoden vetäjä palkinto

Vuoden vetäjä jaetaan myöskin joka vuosi. Palkintoa on jaettu vuodesta 1986 alkaen.Tänäkin vuonna palkintoja pitäisi jakaa useammalle valmentajalle, mutta kun vain yksi valitaan…  
Tämän vuoden vetäjä on ollut mukana Nappulaliigan toiminnassa yli 15 vuotta. Hän osallistuu aktiivisesti oman alueensa toimintaan ja tapahtumiin ja tulee avuksi aina pyydettäessä. Alueen lisäksi tämä herrasmies toimii kaupparivalmentajien apuna.
VUODEN VETÄJÄ PALKINTO 2015
Saku Koskinen – Kärsämäki