2003 synt ETELÄ-LÄNSI LIIGAN KEVÄTKIERROS PELATTU

21.6.2016


 

ETELÄ-LÄNSI LIIGAN KEVÄTKIERROS PELATTU

 

TUNL 03 YJ –joukkue päätti kevätkierroksen ELL-sarjapelinsä viime viikonloppuna Kupittaa ykkösen nurmella. Yksitoista peliä tarjosivat muutaman upean ottelun, mutta vuoristoratamaisesti väliin tuli myös pieniä laskuja. Kokonaisuutenaan kevät sujui kuitenkin positiivisesti sarjasijoituksen ollessa kuudes Etelä-Suomen laadukkaimpien D13-joukkueiden joukossa.

Tästä on poikien ja valmentajienkin syytä olla ylpeä. Sijoituksellinen tavoite oli selvitä 7. parhaan joukkoon, jotta päästäisiin suoraan valtakunnalliseen lopputurnaukseen heinäkuun lopussa Joensuuhun ja tämähän tavoite toteutui. Samoin ELL-pelit jatkuvat syyskierroksen merkeissä elokuussa.

Kevään kuluessa isossa kuvassa pelillisesti mentiin joukkueena eteenpäin ja ollaan huomattu että useimmat pojat ovat ottaneet melkoisia harppauksia ihan henkilökohtaisissakin taidoissa. Joukkue on selvästi laadukkaassa valmennuksessa harjoituskentillä tehnyt hyvää työtä ja oikeita asioita. 11v11 peli isolla kentällä on mennyt viime syksyn aloituksesta hurjasti eteenpäin, niin kuin on tietenkin pitänytkin. Harjoituksissa on menty välillä todella kovalla tempolla, mutta  sanoisin että silti jatkuvasti näkyy paljon hymyileviä naamoja. Kun on hauskaa, niin myös jaksaa.
Harjoitteluun on edelleen otettu uusia elementtejä , kuten yleisurheiluvalmentaja juoksuvalmennusta Albert Soleria unohtamatta. Monipuoliselta pohjalta on hyvä onnistaa.

Yhteisjoukkue (YJ) sopimus Kaapo 03:n kanssa on tarjonnut molemmille jengeille etuja. Harjoituksissa laadukas pelaajarinki on ollut tarpeeksi iso pelillisiin harjoitteisiin. Vaikka loukkaantumisilta ei tämäkään joukkue ole välttynyt, pelaajistossa on nyt ollut leveyttä ja uusia vastuunottajia on ilmaantunut. Pojat ovat saaneet puolin ja toisin uusia tuttavuuksia ja yhteistyötä on tehty kentän ulkopuolellakin. Laadukkaita pelejä ja peliaikaa tarjotaan jokaiselle pelaajalle joko ELL:ssä tai alueliigassa.

 

Nyt harjoitellaan vielä hetkinen ja sitten vetäydytään kesätauolle. Heinäkuun puolessa välissä alkaa valmistautuminen Joensuun lopputurnaukseen ja sen jälkeen elokuussa jatkuvat ELL-pelit uusilla kovatasoisilla ottelulla.

Hyvää kesänjatkoa  kaikille ja tervetuloa seuraamaan pelejämme!

SARJATAULUKKO JA TULOKSET KEVÄT 2016