Oletko kiittänyt valmentajaa?

17.4.2017 klo 12:00


Toiminnassamme Turun Nappulaliigassa on mukana vuosittain lähes kaksituhatta lasta, reilusti yli sata pelaavaa joukkuetta. Näin laajan ja laadukkaan toiminnan pyörittäminen on mahdollista ainoastaan kaikkien vapaaehtoistoimijoidemme ansiosta.

Lasten lähiliikunnan mahdollistaa suuri vapaaehtoisten valmentajien, apuvalmentajien, joukkueenjohtajien ja muiden toimijoiden verkosto, vähintään viidensadan toimijan joukko.

Lähes joka kolmas suomalainen tekee vapaaehtoistyötä, ja urheiluseuroissa liikunnan parissa tehtävä vapaaehtoistyö on suurin suomalaisen vapaaehtoistoiminnan kenttä.
Myös meidän seurassamme tilaa on kaikenlaisille vapaaehtoistoiminnan muodoille. Pitkää ja suunnitelmallista sitoutumista vaativat joukkueen valmentajan, apuvalmentajan ja joukkueenjohtajan tehtävien lisäksi tarjolla on lyhytkestoisia pestejä: voisitko sinä antaa aikaasi vaikkapa oman lapsesi joukkueen kotipeli-iltana toimimalla pelinohjaajana tai kentänpiirtäjänä?

Seurana pyrimme kiinnittämään huomiota vapaaehtoisten toimijoidemme työpanokseen: valitsemme kuukausittain vapaaehtoistoimijan, joka on omalla toiminnallaan mahdollistanut oman joukkueen lapsille hyvän harrastuksen, usein nämä toimijat ovat mukana usean eri joukkueen toiminnassa monilla eri tavoin.  
 

Valmentajamme ja muut toimihenkilömme antavat aikaansa ja osaamistaan seuran käyttöön pitkäjänteisesti.
Milloin sinä viimeksi kiitit lapsesi valmentajaa?

 

Lue kuukauden vapaaehtoisen haastattelu:

http://www.turunnappulaliiga.fi/?x254091=836641

Tutustu vuoden 2017 toimijoihin:

http://www.turunnappulaliiga.fi/toiminta/kuukauden-vapaaehtoiset-2017/