Sinustako mentorivalmentaja?

20.9.2017

Tarvitaanko joukkueessasi apukäsiä? Muistatko vielä, millaista oli olla aloitteleva valmentaja? Haluatko tukea aloittavaa valmentajaa?

Tule mukaan Turun Nappulaliigan Haluatko valmentajaksi –hankkeeseen! Etsimme aloittaville valmentajillemme mentoreita. Tarjoamme sekä mentoreille että aloittaville valmentajille koulutusta ja tukea joukkueen toimintaan.

Turun Nappulaliigan seuratukihankkeen päätavoitteena on seuramme aluevalmentaja- ja toimijarekrytoinnin helpottaminen ja seuraidentiteetin vahvistaminen. Hankkeella tuetaan toimijoiden verkostoitumista ja vapaaehtoistemme osaamista. 

Avainasemassa Haluatko valmentajaksi –hankkeessa ovat toiminnassamme jo mukana olevat valmentajat, joista etsimme mentoreita uraansa aloittaville valmentajille. Mentorit ja aloittavat valmentajat toimivat yhteistyössä, jolloin Nappulaliiga toimintamallit tulevat tutuksi uraansa aloittavalle valmentajalle.

Mentori ja mentoroitava toimivat yhdessä joukkueen tapahtumissa, harjoituksissa ja peleissä.

Aloittava valmentaja toimii joukkueessa yhtenä valmentajana, ja tutustuu harjoitusten suunnitteluun, valmennustoimintaan ja Nappulaliigan toimintaan. Sekä mentoreille että aloittaville valmentajille järjestetään koulutusta ja tapaamisia.

 

Mentoriksi haluava: ole yhteydessä Pauliin!

pauli.koski@turunnappulaliiga.fi
040-5540 809

 

Aloitteleva valmentaja, jos kaipaat itsellesi mentoria: ole yhteydessä Pauliin
pauli.koski@turunnappulaliiga.fi
​040-5540 809

 

http://www.turunnappulaliiga.fi/?x254091=869237