Tule pelaajaksi!

Pelaajaksi ilmoittautuminen

 

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti.

Mikäli sinulle on epävarmaa, mihin joukkueeseen lapsesi kuuluu, saat siitä tiedon myöhemmin sähköpostiisi.

Tällä lomakkeella annat EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisen suostumuksen lapsesi tietojen vientiin ja käsittelyyn Turun Nappulaliigan rekisterissä

Rekisteriseloste

 

Pelaajaksi ilmoittautuminen 2018

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

*******************************************************************************

Infopaketti uudelle pelaajalle

*******************************************************************************

PDF-tiedostokausi2018_info.pdf (2.2 MB)
PDF-tiedostokannustajan portaat.pdf (206 kB)
meidän seurassa jalkapallo on koko perheen harrastus - miten sinä voit olla mukana?
PDF-tiedostovakuutus2018.pdf (366 kB)
tietoa SPL:n pelipassivakuutuksesta
PDF-tiedostoTOK_kaavake.pdf (297 kB)
PDF-tiedostokannatusjäsen.pdf (156 kB)
vanhemman vapaaehtoinen kannatusjäsenmaksu
PDF-tiedostoIlmoittautuminen pelaajaksi.pdf (238 kB)
Ilmoittautumislomake pdf-muodossa
MS Word -tiedostoIlmoittautuminen pelaajaksi.docx (77 kB)
Ilmoittautumislomake word-muodossa

****************************************************

Kotoa kentälle: joukkueet ja yhteystiedot

 

Oma joukkueesi määräytyy syntymävuotesi perusteella ja löytyy mahdollisimman läheltä kotiasi ja kouluasi. Turun Nappulaliiga on jaettu 17 kaupunginosa-alueeseen. Tarkoituksemme on, että pääset liikkumaan harjoituksiin mahdollisimman helposti.

 

Oman joukkueesi harjoitusajat ja –paikat selviävät parhaiten olemalla yhteydessä suoraan joukkueeseen. Aluejoukkueiden yhteystiedot

 

 

Pihalta peleihin: miten voin liittyä

 

Ole yhteydessä oman alueesi aluejoukkueeseen. Käy tutustumassa harjoituksiin, pelikavereihisi ja valmentajaan.

Ilmoittaudu toimintaan ylläolevalla lomakkeella.

Jos olet epävarma omasta joukkueestasi, voit selvittää sen toimistoltamme: Marika Huurre p:02-235 7888 tai marika.huurre@turunnappulaliiga.fi

Virallisiin peleihin pääset mukaan, kun toimintamaksusuoritus näkyy seuran tilillä.

Hoida maksu käyttäen seuran toimistolta saatavaa viitenumeroa. Ainoastaan tällä tavoin voit olla varma siitä, että maksu kohdistuu oikeaan pelaajaan


 

Mitä maksaa

Kausimaksumme 2018 on 130€. Toimintamaksu on voimassa 1.1-31.12. välisen ajan.

Toimintamaksu sisältää perustoimintamme: harjoitukset aluejoukkueessa, sarjapelit (kevät- ja syyskierros, talvisarja). Maksuun sisältyy pakollinen pelaajavakuutus sekä SPL:n korttelipassi.
Toimintamaksun maksaneena saat käyttöösi  pelipaidan pelaajauran ajaksi. Pelipaita kuuluu joukkueelle ja se tulee palauttaa mikäli pelaaja lopettaa seurassa.

Seurallamme on myös lisämaksullista toimintaa: kaupparitoiminta, leirit, taitokoulut ja jalkapallokoulut ovat lisämaksullista toimintaamme seuran omille pelaajille.

Kaikki toimintamaksun maksaneet pelaajamme vakuutetaan SPL:n pelipassivakuutuksella.

Pelipassivakuutuksen ohjeet

Pelipassivakuutuksen ehdot

Hoitolaitosyhteistyökumppanimme on Terveystalo.

MAKSA MAKSU VASTA kun olet saanut maksutiedot! Viitenumero auttaa meitä kohdistamaan maksun oikeaan pelaajaan.

 

Meidän seuramme

Turun Nappulaliiga on vuonna 1965 perustettu jalkapallon erikoisseura. TuNL:ssa voit pelata kuningaslajia 6 vuotiaasta lähtien.

Turun Nappulaliiga Ry tarjoaa kaikille turkulaisille tytöille ja pojille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa edullisesti, lähellä omaa kotiaan.
Meillä ei lasketa sarjataulukoita, vaan kaikki saavat peliaikaa, elämyksiä ja onnistumisen iloa jalkapallon parissa. Toimintamme pyritään pitämään kohtuuhintaisena, jotta kaikilla lapsilla olisi tasavertainen mahdollisuus osallistua.

Nappulaliigan tarkoituksena on opettaa jalkapallossa tarvittavia ominaisuuksia: taitoa, ketteryyttä ja koordinaatiota, sekä elämässä muuten tarvittavia taitoja - sosiaalisuutta, suvaitsevaisuutta ja positiivista elämänasennetta. Tavoitteenamme on, että Turun Nappulaliigalta lapset saavat läpi elämänsä jatkuvan positiivisen kipinän liikuntaan ja jalkapalloiluun.

Toiminnassamme on vuosittain mukana lähes 1500 lasta vanhempineen. Lähes 500 vapaaehtoista valmentajaa, joukkueenjohtajaa ja toimihenkilöä mahdollistavat seuramme toiminnan tällaisessa laajuudessa.
Meillä jalkapallo on koko perheen harrastus!

Tavoitteenamme on yhteistyössä muiden turkulaisten seurojen kanssa olla vahva kasvattajaseura, joka toiminnallaan vie osaltaan jalkapallon asemaa eteenpäin asettamiensa periaatteiden mukaisesti.

Seura pyrkii ikään ja tavoitteisiin katsomatta luomaan kaikille tasapuoliset mahdollisuudet harrastaa lajia tasoaan vastaavassa ryhmässä. Seuran tärkein urheilullinen tavoite on kasvattaa pelaajia ja valmentajia paitsi seuran omiin edustusjoukkueisiin, myös kansalliselle ja kansainväliselle huipulle. Seura pyrkii niin urheilullisella kuin oheistoiminnallaan ja toimintatavoillaan olemaan turkulaisia yhdistävä tekijä ja olemaan Turun kaupungille, sen asukkaille ja yrityksille yksi tärkeimmistä turkulaisuuden ilmentymistä.

 

 

Edustusoikeuden muutos

 

Mikäli siirryt Turun Nappulaliigaan jonkin muun jalkapalloseuran riveistä, sinun tulee tehdä edustusoikeuden muutos. Tällöin pelioikeutesi siirtyy virallisesti Turun Nappulaliigaan. 

Ole yhteydessä seuran toimistoon!