Vapaaehtoiseksi Nappulaliigaan!

Suostumus tietojeni keräämiseksi ja tallentamiseksi / Uusi toimihenkilö

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus toimihenkilöiden nimi- ja yhteystietojen keräämiseksi ja julkaisemiseksi.

 

Kotisivuillamme ja jäsenrekisterissämme on tähän asti ollut näkyvillä joukkueiden toimihenkilöiden nimiä ja yhteystietoja.

Jotta voimme palvella joukkueitamme ja erityisesti uusia pelaajiamme, toivomme että jatkossakin voimme julkaista yhteystietoja ja tarvittaessa luovuttaa niitä esim. uusien pelaajien huoltajille.

 

Toivomme jokaisen toimihenkilön täyttävän allaolevan suostumuksen, jossa annat luvan

1. tarvittavien tietojen keruuseen (joukkueiden toimihenkilöistä pidetään nimi- ja yhteystietolistaa.) Yhteystietoja ovat mm. sähköpostiosoite ja puhelinnumero ja rooli joukkueessa.
 

2. em. tietojen julkistamiseen ja edelleen luovuttamiseen. Tiedot tulevat suostumuksellasi näkyviin nettisivuillemme ja niitä annetaan pyynnöstä esim. joukkueeseen liittyville pelaajille. Tietoja ei kootusti luovuteta suoramarkkinointiin.

 

3. liityt seuran ns. perjantaiposti-listalle. "Perjantaiposti" on seuramme virallinen tiedotuskanava, jonka kautta toimihenkilöt saavat tietoa mm. seuran tapahtumista, aikatauluista ja muista toiminnan kannalta olennaisista asioista. Perjantaipostit saattava sisältää myös yhteistyökumppaneidemme markkinointiviestejä.

 

REKISTERISELOSTE

Olen kiinnostunut jalkapallon vapaaehtoistoiminnasta Turun Nappulaliigassa