Aluejoukkueet

Jalkapalloa turkulaisille lapsille lähellä kotiovea

 

Kotoa kentälle

 

Oma joukkueesi määräytyy syntymävuotesi perusteella ja löytyy mahdollisimman läheltä kotiasi ja kouluasi. Joukkueesi harjoitusajat ja -paikat selviävät kysymällä suoraan joukkueesta.

Aluejoukkueet syntyvät lähikenttien ja koulujen ympärillä asuvista lapsista. Alueitamme ovat Aunela, Halinen, Hannunniittu, Hepokulta, Hirvensalo, Kupittaa, Kärsämäki, Lauste, Linna, Maaria-Paattinen, Pansio, Peltola, Pohjola, Pääskyvuori, Runosmäki, Uittamo, Varissuo ja Åbo City.

Talvikaudella aluejoukkueemme harjoittelevat noin kerran viikossa koulujen liikuntasaleissa tai mahdollisuuksien mukaan jalkapallohalleissa ja osallistuvat talvisarjaamme.

Kesäkaudella useimmat joukkueet harjoittelevat 1-3 kertaa viikossa ja noin kerran viikossa on peli. Kevätkierrosta pelataan  huhtikuun lopusta kesäkuun puoliväliin. Syyskierros alkaa elokuun puolivälissä ja se jatkuu syyskuun loppuun. Tämän lisäksi järjestämme erilaisia turnauksia, taitokilpailuja ja muita tapahtumia.

 

Pihalta peleihin

Ole ensin yhteydessä oman alueesi aluejoukkueeseen. Käy tutustumassa harjoituksiin, pelikavereihisi ja valmentajaan.

 

Jos olet epävarma omasta joukkueestasi, voit selvittää sen toimistoltamme:
TuNL toimisto   p:02-235 7888 tai ilmoittaudu pelaajaksi  
https://www.turunnappulaliiga.fi/joukkueet/tule-pelaajaksi/

 

Peleihin pääset mukaan, kun toimintamaksusuoritus näkyy seuran tilillä.

Maksa maksu seuran toimistolta saatavaa viitenumeroa käyttäen, vain näin voit olla varma, että maksu kohdistuu oikeaan pelaajaan ja vakuutus tulee kuntoon.

 

 

TuNL:n Martin joukkue vuodelta 1966
alhaalta vasemmalta Pekka "peku" Haapaniemi, Matti"mälli" Aarnio, Kai Lallukka, Kai "kaitsu" Leppänen ja Kauko "kake"Kyynäräinen.
Takana Timo"timppa" Saarinen, Juha "jussi"Lehtonen, Pertti"pepe"Laalo, Jyrki"jytky"Suomalainen, Esa"eetu"Silander.
Valmentaja Veikko "veko " Koivisto