Tapaturman sattuessa

PDF-tiedostoHoitoketju.pdf (152 kB)
HOITOKETJU
PDF-tiedostoPelipassivakuutus ulkomailla.pdf (203 kB)
Pelipassivakuutus ulkomailla
PDF-tiedostovakuutus_2021.pdf (898 kB)

 

Pelaajavakuutus 2021

 

Toimintamaksun maksaneille leikkimaailma-ikäisille (syntyneet ennen vuotta 2009) pelaajillemme otetaan  SPL:n tarjoama pelipassivakuutus eli tapaturmavakuutus.
Mahdollisessa tapaturmatilanteessa huoltaja ratkaisee, käyttääkö lapsi omaa tapaturmavakuutustaan vai seuran tapaturmavakuutusta. Seuran vakuutus on perustasoinen ryhmävakuutus, joka koskee ainoastaan tapaturmia.


2009 syntyneen tai tätä vanhemman pelaajan huoltaja voi ilmoittaa myös käyttävänsä lapsen omaa tapaturmavakuutusta. Tapaturmavakuutuksen on oltava kilpailutoiminnan myös ulkomailla kattava vakuutus, todistus siitä toimitetaan seuran toimistolle.

Leikkimaailmaikäisillä vakuutuksessa ei ole omavastuuta. (HUOM! terveydenhoitolaitosten perimä poliklinikkamaksu tulee vakuutetun maksettavaksi. Vakuutus korvaa ainoastaan hoitokulut)

D12- ja tätä vanhempien pelaajien vakuutuksessa on omavastuuosuus.

 

Vakuutuksemme on SPL:n pelipassivakuutus.

 

 

SÄHKÖINEN VAHINKOILMOITUS

Vahinkoilmoituksen täyttäminen

 

Ensisijainen hoitopaikka on Terveystalo Turku, Aninkainen Aninkaistenkatu 13 ja Terveystalo Pulssi, Humalistonkatu 9-11.

Asioidessa mainittava, että pelaaja käyttää SPL:n AON:n vakuutusta.

 

Hoitolaitosyhteistyö Terveystalon kanssa

 

Ajanvaraus:     030 6000 tai koordinaattorilta 030 6333 008

 

Yhteyshenkilöt:  Marika Ortio 030 6333008    marika.ortio@terveystalo.com

 

  www.terveystalo.com/sport

 

 

**

 

 

Vapaaehtoistoimijoiden Tuplaturvavakuutus

 

Suomen Palloliitto on mukana Tuplaturvassa ja sen sisältämät vakuutukset ovat voimassa myös piirin jäsenseurojen toiminnassa.

 

Tuplaturva pitää sisällään vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen ja toiminnan vastuuvakuutuksen (kolmannelle osapuolelle aiheutunut henkilö- tai esinevahinko).

 

Huomioittehan, että vahinkotapauksissa vahinkoilmoitus tehdään Pohjolan nettisivujen kautta olevilla sähköisillä lomakkeilla. Tapaturmavahingossa ilmoitus voidaan tehdä myös puhelimitse suoraan Pohjolaan. Ohjeet esitteessä.

 

Tutustu Tuplaturvaan!