Ilmoittaudu toimihenkilöksi

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus toimihenkilöiden nimi- ja yhteystietojen keräämiseksi ja julkaisemiseksi.


Kotisivuillamme ja jäsenrekisterissämme on tähän asti ollut näkyvillä joukkueiden toimihenkilöiden nimiä ja yhteystietoja.

Jotta voimme palvella joukkueitamme ja erityisesti uusia pelaajiamme, toivomme että jatkossakin voimme julkaista yhteystietoja ja tarvittaessa luovuttaa niitä esim. uusien pelaajien huoltajille.

Jokaisen toimihenkilön tulee täyttää alla oleva lomake, jossa annat luvan sekä suostumuksesi


1. Tarvittavien tietojen keruuseen (joukkueiden toimihenkilöistä pidetään nimi- ja yhteystietolistaa.) Yhteystietoja ovat mm. sähköpostiosoite ja puhelinnumero ja rooli joukkueessa.

2. Edellä mainittujen tietojen julkistamiseen ja edelleen luovuttamiseen. Tiedot tulevat suostumuksellasi näkyviin nettisivuillemme ja niitä annetaan pyynnöstä esim. joukkueeseen liittyville pelaajille. Tietoja ei kootusti luovuteta suoramarkkinointiin.


3. Liityt seuran ns. perjantaiposti-listalle. "Perjantaiposti" on seuramme virallinen tiedotuskanava, jonka kautta toimihenkilöt saavat tietoa mm. seuran tapahtumista, aikatauluista ja muista toiminnan kannalta olennaisista asioista. Perjantaipostit saattava sisältää myös yhteistyökumppaneidemme markkinointiviestejä.


4. Tarkastaa rikostaustan niiltä osin kuin se on tarpeellista, sillä toimit vapaaehtoisena lasten kanssa.

REKISTERISELOSTE

Ilmoittaudu mukaan toimintaan!

Suostun jäsenyyteni/toimihenkilöroolini vuoksi kerättävien tietojen rekisteröintiin.
Suostun, että seura saa tarkastaa rikostaustani, koska toimin lasten kanssa
Rooli joukkueessa
Yhteystietoni saavat näkyä seuran nettisivuilla
Liityn seuran viikkokirjelistalle