Ilmoittaudu kevät kierrokselle TuNL:n OP-kesäsarjaan 2019

 

Turun Nappulaliigan OP- kesäsarjat käynnistyvät kaudella 2019 viikonloppuna 26.-28.4.2019 Terveystalo areenalla jossa on tarkoitus että jokainen joukkue pelaa aloituspelinsä TuNL:n omalla kentällä.   Vapun jälkeen 6.5.2019 alkaen pelit taas jatkuvat. 

Kaikki kesäkaudelle pelejä haluavat joukkueet ilmoittautuvat mukaan 22.3.2019 mennessä.

KEVÄTKIERROS pelataan 26.-28.4 sekä 6.5-19.6.2019 välisenä aikana.

SYYSKIERROS  pelataan 12.8 - 6.10.2019
Syyskierrokselle tulevat UUDET joukkueet on ilmoitettava 1.6 - 14.6. välisenä aikana jolloin avautuu myös ilmoittautumislomake syksylle TuNL:n kotisivuille. Kevätkierroksella  mukana olevat joukkueet jatkavat automaattisesti myös syyskierrokselle.

 

Perjantaina 22.3 mennessä  jokaisen joukkueen pitäisi ilmoittautua TuNL:n kevätkierrokselle.

 

KEVÄTKIERROS:

Aikaisempien vuosien tapaan pojat voivat ilmoittautua oman ikäryhmän ”liigaan” taikka "Ykköseen" ( ”divariin”) sen mukaan miten tunnette oman joukkueen tason.

Liiga on hieman kovatasoisempi kuin ykkönen. 

Tavoitteena on saada mahdollisimman tasaisia pelejä kevätkierrokselle.

Syyskierrokselle teemme tarvittaessa tasontarkistuksia, jos joku joukkue on ollut selvästi väärässä sarjassa.

 

Pelaajalla vain yksi joukkue

Jos alueella on ikäryhmässä kaksi tai useampi joukkue on pelaajan pelattava kevätkierros siinä joukkueessa missä hän pelaa ensimmäisen ottelunsa. Pakottavista syistä kuten sairaus, koulutapahtumat ym. voidaan toisesta joukkueesta lainata pelaaja tai kaksi, mutta kuitenkin tervettä järkeä käyttäen niin että aina ei ole sama pelaaja kyseessä.

 

Kaupparipelaajat

Jos joukkueella on kaksi joukkuetta sarjassa, toinen liigassa ja toinen ykkösessä ja jostain syystä esim. ykkösryhmässä on poissaoloja esim leirikoulun taikka muun takia, niin kaupparipelaajat eivät voi pelata ykkösen pelejä vaan silloin apua on löydettävä muista pojista. 
Jos alueella on vain yksi joukkue sarjassa ja ykkösessä voi alueen kaupparipelaaja pelata silloin ykkösessä. Jos alueella on esim. kaksi kaupparipelaajaa on syytä miettiä joukkuetta liigaan.

 

TuNL:n pelipassi 
Pelitoimintaan voi osallistua ainoastaan pelaaja, jonka toimintamaksu on maksettu. SPL:n sääntöjen mukaan pelaajalla on oltava vakuutus ja pelipassi.
Joukkueen toimihenkilöt ovat vastuussa peluuttamisesta, ja valvovat että kaikilla on voimassa oleva TuNL:n lisenssi / lasten korttelipassi. Mikäli käy ilmi että joukkue on tarkoituksella peluuttanut pelaajaa jolla ei ole TuNL:n lisenssiä, niin joukkuetta ei oteta syyskierrokselle mukaan, tai tulevaan talvisarjaan!

Päivitetyn pelaajalistat saa Marikalta (marika.huurre[at]turunnappulaliiga.fi).

 

SYYSKIERROKSEN ilmoittautuminen avataan myöhemmin.

Syyskierrokselle tulevat UUDET joukkueet on ilmoitettava 1.6 - 10.6 välisenä aikana jolloin avautuu myös ilmoittautumislomake syksylle TuNL:n kotisivuille.

Kevätkierroksella mukana olevat joukkueet jatkavat automaattisesti myös syyskierrokselle. Tarkempaa infoa myöhemmin.